Duscholux biedt met haar nieuwe ruimtebesparende badkamerconcept Piccolo Step-in een betaalbare oplossing voor mensen met grootse badkamerwensen; een royale douche à©n een comfortabel instapbad in à©à©n. Het bad is voorzien van een uitneembare deur, voor een lage instap. Daarmee is Piccolo Step-in een all-inclusive oplossing voor alle leeftijdsgroepen. Voor singles, jonge gezinnen, ouderen, mensen met een mobiliteitsbeperking en voor partners waarvan de à©à©n de voorkeur geeft aan douchen en de ander aan baden.

Piccolo Step-in is een combinatie van een royale doucheruimte met douchewand en een comfortabel bad met een ergonomisch gevormde rugzijde voor optimaal ligcomfort. De douchewand voor bescherming tegen spatwater - bestaat uit een à©à©n- of tweedelige vouwwand die draaibaar is naar beide zijden. Bij het douchen blijft de lage, veilige instap open en doet de uitneembare deur dienst als aflegplateau voor handdoek en douchebenodigdheden. Bij het baden wordt de deur in de toegangsopening geschoven voor een waterdichte afsluiting. De deur is heel eenvoudig te plaatsen en heeft geen storend beslag aan de binnenzijde. Bij het baden doet de deur eveneens dienst als handig aflegplateau.

LED-verlichting voor functie en sfeer
Een sfeerverhogend aspect is dat de uitneembare deur is gemaakt van transparant materiaal. Wanneer de deur in de opening is geschoven, geeft geïntegreerde LED-verlichting door middel van kleur aan of de deur goed gesloten is of niet. Tijdens het baden zorgt de LED-verlichting voor een subtiele, van kleur wisselende sfeerverlichting in de transparante rand van het aflegplateau van de deur.

Piccolo Step-in is in design en functie een smaakvolle eenheid. Het concept biedt een ruim bemeten douchegelegenheid met maximale bewegingsvrijheid en een comfortabel instapbad met onbelemmerde toegang.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Nadere informatie wordt u graag verstrekt door Jan ter Haar van Duscholux Nederland (tel: 0347 323010) of Gerda de Graaf van Presstige Public Relations (tel: 033 245 00 70).

Vianen, 27 oktober 2009

De foto´s in hoge resolutie zijn te downloaden vanuit de perskamer van Duscholux. Ga naar www.presstige.nl, klik op perskamer, dan op Duscholux en vervolgens op foto´s voor een overzicht van een drietal foto´s of direct via:

http://www.presstige.nl/perskamer/duscholux/fotos/Piccolo Step-in (gesloten deur).jpg
http://www.presstige.nl/perskamer/duscholux/fotos/Piccolo Step-in (met model).jpg
http://www.presstige.nl/perskamer/duscholux/fotos/Piccolo Step-in douche (lage instap).jpg

DUSCHOLUX Nederland BV
Hagenweg 1F
4131 LX Vianen
T 0347 323 000
F 0347 320 779
E [email protected]

Website: http://www.duscholux.nl