Pitney Bowes Management Services neemt deel aan het Platform Elektronisch Factureren. Het is een duidelijke overweging voor Pitney Bowes om aan het Platform deel te nemen. Dennis Koorn, sales manager Nederland en Belgie, legt uit: “Door deelname aan het Platform Elektronisch Factureren denkt Pitney Bowes te profiteren van de kennis van de diverse deelnemers maar zeker ook van het netwerk en de naambekendheid van het platform of van haar deelnemers waardoor de innovatieve oplossingen van Pitney Bowes nog sneller onder de aandacht gebracht kunnen worden.”

“Als documentgerelateerde dienstverlener verwerkt Pitney Bowes Management Services voor diverse organisaties zowel de inkomende als uitgaande informatiestromen waaronder factuurstromen. De inkomende facturen worden op locatie van de opdrachtgever of in een Document Solution Center van Pitney Bowes ontvangen en digitaal verwerkt, de uitgaande factuurstromen worden door Pitney Bowes digitaal opgemaakt, geprint en verzonden. Op dit moment is Pitney Bowes met diverse klanten in gesprek om de vaak nog fysieke verwerkingen van factuurstromen in de nabije toekomst te vervangen door een elektronische afhandeling.” 

Over Pitney Bowes Management Services
Pitney Bowes Management Services (PBMS) is actief sinds 1988 en levert bedrijfsoplossingen aan meer dan 1.300 klantlocaties verspreid over twaalf landen. De dienstverlening van PBMS dekt de gehele levenscyclus van documentmanagement; van creatie, productie, distributie en archivering tot volledig beheer. Terwijl de meeste diensten voorzien in "on-site" oplossingen bij de klant zelf, worden zij aangevuld met gespecialiseerde "off-site" diensten in het Document Solution Center te Veenendaal. PBMS is de snelst groeiende divisie van Pitney Bowes Inc., een onderneming met een omzet van $5,1 miljard per jaar en genoteerd op de Fortune 500-lijst. PBMS beschikt, in vergelijking met andere outsourcingbedrijven, over resources met een ongeëvenaarde diepgang en draagwijdte. Met meer dan 16.000 medewerkers die instaan voor de behoeften van klanten over heel Europa en Noord-Amerika, realiseert PBMS jaarlijks een omzet van meer dan $1 miljard. Bezoek de website http://www.pbms.nl voor meer informatie.  

Over het Platform Elektronisch Factureren
Platform ELFA is geïnitieerd door Silverback en heeft als hoofddoelstelling om de penetratiegraad van elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking in Nederland te vergroten, om daarmee iedereen versneld te laten profiteren van de grote voordelen van elektronisch factureren. De activiteiten van Platform ELFA richten zich onder meer op het activeren van individuele bedrijven, brancheorganisaties, de publieke sector en boekhoudpakketten en ERP systemen om elektronisch factureren toch vooral toe te passen. Daarnaast worden resultaten geboekt inzake publiciteit, penetratiegraad van elektronisch factureren, standaardisatie, accreditatie en promotie van de deelnemers.

Deelnemen, meer weten?
Deelname aan Platform ELFA is niet alleen voorbehouden aan aanbieders van elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking. Deelname staat ook open voor gebruikers, publieke instellingen, brancheorganisaties, onderwijsinstellingen en brancheorganisaties. Daarnaast worden uitdrukkelijk organisaties uitgenodigd die met hun dienstverlening aan elektronisch factureren grenzen, zoals credit-management organisaties en financiële instellingen.

bron:Silverback