PMO Institute en Project Support Partners hebben per 1 juni 2010 de krachten gebundeld. Het PMO Institute is primair werkzaam voor de private sector in Nederland, met name in de energiesector, industriële sector en de FMCG. Door de fusie met Project Support Partners krijgt PMO Institute een sterke positie binnen de Rijksoverheid (centrale overheid) en bancaire sector. Daarnaast neemt Project Support Partners ook nog enkele multinationals mee.

Project Support Partners is gevestigd in Den Haag en houdt zich bezig met staffing en inrichting van Programma Management Offices alsmede met hands on dienstverlening voor diverse grote programma‘˜s. Oprichter en directeur Shirley Vorster zal met deze samenwerking als commercieel directeur verbonden zijn aan het PMO Institute.

Het PMO Institute, oprichters en directeuren Jan Willem Donselaar en Tjalling Klaucke, is een onafhankelijk organisatie die acteert op het snijvlak van organisatieontwikkeling, proces-optimalisatie en adequate inzet van project management technologie en methodieken.
Het PMO Institute is gevestigd in Soest.

Met deze fusie heeft ook de huisstijl van het PMO Institute (www.pmoinstitute.com) een hele nieuwe look gekregen.

De fusie past in de groeiambitie van het PMO Institute, en versterkt haar positie in de Nederlandse markt. Met de aanvullende competenties vanuit Project Support Partners kan het PMO Institute een breder dienstenportfolio aanbieden op het ge bied van opzetten, inrichten en beheren van een PMO en zo haar cliënten nog beter van dienst zijn.