Poco - Slim wastafeldesign voor kleine badkamers met sterallures


In een kleine of smalle badkamer moet nogal eens geschipperd worden met het formaat van de wastafel. En dat terwijl juist de wastafel voor een belangrijk deel het gezicht en het comfort van de badkamer bepaalt. De Deense badmeubelfabrikant Dansani introduceert met Poco een slimme en tegelijkertijd stijlvolle oplossing. Poco is een nieuwe keramische wastafel met een vooruitstrevend, ruimtebesparend design; robuust en asymmetrisch.

Dankzij het asymmetrische design kan de wastafel gecombineerd worden met een smalle, plaatsbesparende onderkast, terwijl toch het comfort van een royale wastafel wordt geboden. Door de asymmetrische vormgeving kan de wastafel probleemloos in een hoek, naast een douche of vlak naast een closet geplaatst worden. Bovendien biedt deze wastafel een grote aflegruimte en een extra diepe waskom. Zo biedt Poco, in combinatie met de Luna onderkast, een slimme, ruimtebesparende oplossing met groots comfort. De Poco-wastafel is verkrijgbaar als asymmetrisch model (links of rechts) en als strak uitgevoerde middenwastafel.

Ook bijzonder in royale ruimten
Wanneer de ruimte in de badkamer het toelaat, is het wastafelmeubel te combineren met kolomkasten, spiegels en spiegelkasten. Overigens is Poco in combinatie met de Luna-meubels niet alleen een slimme oplossing voor de wat krapper bemeten badkamer. Ook in de royale badkamer levert deze combinatie een bijzonder resultaat op. Door twee asymmetrische wastafels met onderkasten naast elkaar te plaatsen en deze te combineren met royale kolomkasten en een brede spiegel ontstaat een onderscheidend geheel voor badkamercomfort met allure.

De Poco-wastafel is uitgevoerd in helder wit keramiek. De strakke middenwastafel heeft een breedte van 56 cm, de asymmetrische wastafels meten op het breedste punt 64 cm. De onderkasten en kolomkasten zijn leverbaar in wit of zwart hoogglans, walnoot, kersen of eiken en combinaties daarvan.

De Poco-wastafel biedt in combinatie met de Luna-meubels aantrekkelijke oplossingen, zowel in design als in prijsstelling. Een set is leverbaar vanaf 1.135,00 euro, incl. BTW (set bestaande uit asymmetrische wastafel, onderkast en spiegel).

www.dansani.nl
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Nadere informatie wordt u graag verstrekt door de heer Bon Siebert van Dansani B.V., telefonisch bereikbaar via 036 522 44 50 of door Gerda de Graaf van Presstige Public Relations, 033 245 00 70.
Zeewolde, 23 september  2008

Hoge resolutie foto´s zijn te down loaden. Ga naar www.presstige.nl, klik rechts op de knop ´Perskamer´ en vervolgens op ´Dansani´. Wanneer u op die pagina bovenaan ´fotoarchief´ aanklikt krijgt u 4 foto´s van de Poco-serie te zien. Klik op de foto van uw keuze om die in hoge resolutie te down loaden.

Dansani B.V.
Marsweg 24c, 3893 GA Zeewolde
T 036 522 44 50, F 036 522 00 97
E [email protected]
W www.dansani.nl