De politie is op zoek naar personen die getuigen zijn geweest van een zware mishandeling die plaatsvond op zondag 4 september, omstreeks 02.25 uur, op de Kerkweg.

Het Perkouwsfeest in het cultureel centrum was inmiddels afgelopen en een grote groep mensen stond buiten nog na te praten. Op een gegeven moment werden twee jongens door een groep jongeren belaagd waarna een 30-jarige man uit Stolwijk tussen beiden kwam. Nadat de rust was weergekeerd keerde de groep zich echter tegen de 30-jarige man. De man werd door de groep jongeren getrapt en geslagen, pas na tussenkomst van een andere man hield het slaan en schoppen op. De man is vervolgens met een zware hersenschudding per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De man heeft aangifte gedaan van mishandeling en de politie is een uitgebreid onderzoek gestart naar de verdachten. Vermoedelijk zijn meerdere personen getuigen geweest van het voorval, zij worden gevraagd contact op te nemen met de politie via het algemene telefoonnummer 0900-8844 of zich te melden bij het politiebureau van Schoonhoven aan de G.J. van Heuvel Goedhartweg 2.

bron:Politie Hollands Midden