De politie is op zoek naar de identiteit van een dode man. De onbekende man sprong op woensdagmiddag 17 augustus 2005 rond 12.40 uur van de brug. Het gaat om de brug van de N3 over het Wantij tussen de wijken Stadspolders en De Staart in Dordrecht. Uit getuigenverklaringen bleek dat de man zeer waarschijnlijk bewust in het water sprong. Hij kwam niet meer boven. Na een korte snelle zoektocht vonden de hulpverleners de man die helaas was overleden. De afgelopen dagen heeft de politie geprobeerd de identiteit vast te stellen van de man. Maar dat is nog niet gelukt. Daarom probeert de politie via berichtgeving in contact te komen met mensen die de man herkennen.

Het gaat om:

Een blanke man in de leeftijd vermoedelijk tussen de 40 en 55 jaar.
De man is gespierd en is ongeveer 1.70/1.75 meter lang. Hij heeft een litteken van een mogelijke longoperatie en een wijnvlek boven de rechter bil. Hij droeg een zwarte sportbroek met dubbele grijze bies, een rood wit gestreepte polo met korte mouw en witte sportschoenen van het merk Rucanor.De politie verzoekt mensen die de man herkennen of andere informatie hebben te bellen via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief) en vragen naar de politie Dordrecht.

Indien de identiteit van de man na het weekend nog niet bekend is probeert de politie in het televisieprogramma Opsporing Verzocht op dinsdagavond ook aandacht te besteden aan het onderzoek.
 
bron:Politie Zuid-Holland-Zuid

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular