De politie van Driebruggen is op zoek naar de schoenen van een verdachte die maandag 23 augustus werd aangehouden in verband met een diefstal uit een bedrijf aan de Kerkweg in Driebruggen.

Na een achtervolging via het weiland en door sloten wist de politie twee mannen van 18 en 19 jaar uit Woerden aan te houden. De politie betrapte de mannen op heterdaad na een melding. De mannen hielden zich verdacht op bij een bedrijf aan de Kerkweg. Bij het zien van de politie gingen de twee er vandoor. Hierna ontstond de achtervolging. Een kledingstuk en schoenen van de andere verdachte, alsmede geldlades en inbrekersgereedschap waren die ochtend al in het gebied aangetroffen door de politie.

De politie is nog op zoek naar de schoenen van de andere verdachte. Deze zijn vermoedelijk in de omgeving van de Kerkweg of bij het weiland langs het fietspad (Wierickepad) uitgedaan door de verdachte. De politie heeft de schoenen nog niet weten te traceren. Indien de schoenen zijn gevonden door een passant, dan wil de politie graag met de vinder in contact komen. De politie zet het onderzoek voort. Twee pogingen van inbraak in andere bedrijven in de Kerkweg diezelfde nacht maken daar ook onderdeel van uit. De verdachten zijn op vrijdag 26 augustus voorgeleid bij justitie.

bron:Politie Hollands Midden

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular