De politie Limburg-Noord heeft de afgelopen week in totaal dertien personen aangehouden op verdenking van winkeldiefstal.

De politie heeft maandagmiddag op de Grotestraat in Venray een 27-jarige vrouw uit Venray aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. Ze wilde kleding ter waarde van zo'n honderd euro meenemen zonder te betalen. De kleding had ze in een kleedhokje onder haar eigen kleren gestopt maar werd betrapt door winkelpersoneel. Ze pleegde verzet toen het winkelpersoneel haar wilde aanhouden. De gewaarschuwde politie heeft haar meegenomen naar het bureau waar proces-verbaal is opgemaakt.

De politie heeft dinsdagmiddag op het Henseniusplein in Venray een 26-jarige man uit het Belgische Gent aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. Hij werd door winkelpersoneel betrapt toen hij bier ter waarde van enkele euro's wilde stelen. De gewaarschuwde politie heeft proces-verbaal opgemaakt.

Op de Lomstraat in Venlo heeft de politie dinsdagmiddag een 24-jarige vrouw uit Roermond aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. Ze wilde lingerie meenemen zonder te betalen maar werd door winkelpersoneel betrapt die de politie waarschuwde. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt.

De politie heeft vrijdagmiddag op de Lomstraat in Venlo een 45-jarige vrouw uit het Duitse Duisburg aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. Ze wilde kleding meenemen zonder te betalen. Proces-verbaal is opgemaakt.

Een 47-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is maandagavond in Venlo aangehouden op het Maagdenbergplein op verdenking van winkeldiefstal. Hij wilde snoep ter waarde van enkele tientallen euro's meenemen en werd betrapt. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt.

De politie heeft zaterdag een 72-jarige man uit het Duitse Wetter a.d. Ruhr aangehouden op verdenking van diefstal uit een winkel aan het Monseigneur Nolensplein in Venlo. Hij wilde artikelen ter waarde van enkele tientallen euro's meenemen zonder te betalen. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Daarnaast zijn in Venlo afgelopen week winkeldieven aangehouden in winkels aan de Lomstraat (1x), de Vleesstraat (1x) en de Straelseweg (1x).

De politie heeft vrijdagmiddag op het Ursulineplein in Echt een 15-jarig meisje uit Koningsbosch aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. Ze wilde schoenen meenemen zonder te betalen. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt.

Daarnaast zijn in het district Roermond afgelopen week winkeldieven aangehouden in winkels aan de Molenweg in Maasbracht (2x),

De politie heeft woensdagmorgen op de Boermansstraat in Weert een 34-jarige man uit Altweerterheide aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. Hij wilde onder andere audioapparatuur ter waarde van enkele tientallen euro's meenemen zonder te betalen. De zaak wordt met toepassing van snelrecht afgehandeld.

bron:politie Limburg-Noord

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular