In de nacht van maandag op dinsdag 8 november 2005 heeft zich aan het politiebureau in Heerlen een 35-jarige inwoner uit die plaats gemeld, in verband met een mogelijke ontvoering die maandagmiddag in Simpelveld zou hebben plaatsgevonden. De Heerlenaar werd aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zijn 20-jarige vriendin en hun zoontje van anderhalve maand vanuit een woning aan de Sint Georgestraat in Simpelveld te hebben ontvoerd.

Na een 112-melding trof de politie maandagmiddag omstreeks 13.50 uur in de woning in Simpelveld de 46-jarige bewoner aan, die licht gewond was. De man verklaarde dat hij door de Heerlenaar met een mes was gestoken toen die de woning binnenkwam. De man werd naar het ziekenhuis overgebracht en kon dit na behandeling weer verlaten.

Omstreeks 16.00 uur meldde zich de 20-jarige vrouw met haar zoontje weer bij de woning aan de Sint Georgestraat in Simpelveld. De aangehouden verdachte is in verzekering gesteld. De politie stelt een onderzoek in naar de achtergronden en de toedracht van het gebeurde.

bron:Politie Limburg-Zuid