De politie heeft dinsdagmiddag (18/7) in een woning in Ermelo de stoffelijke overschotten van twee mensen aangetroffen. Eén van de slachtoffers is een politieman van de regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland. Over de identiteit van de ander, een vrouw, bestaat nog geen duidelijkheid.

De melding werd rond 13.30 uur gedaan door een familielid, die bij de woning aan de Harderwijkerweg op bezoek ging. Hij alarmeerde direct de politie en agenten troffen in de woning de levenloze lichamen van twee mensen aan. Het mannelijke slachtoffer werd herkend als zijnde een medewerker van de politie Noord- en Oost-Gelderland. Over de identiteit van de ander, een vrouw, bestaat nog geen duidelijkheid. Over de doodsoorzaak kunnen op dit moment nog geen mededelingen worden gedaan. In overleg met de Hoofdofficier van Justitie in Zutphen wordt een onderzoek door medewerkers van de naburige politieregio IJsselland ingesteld.

Op dit moment vinden een uitgebreid technisch- en een buurtonderzoek plaats. Naast het informeren en de opvang van direct betrokkenen zijn ook de agenten van het betreffende politieteam door hun chef op het politiebureau geïnformeerd. Hierbij waren medewerkers van het team bedrijfsopvang aanwezig. Vervolgens zijn de overige medewerkers van de politieregio Noord- en Oost-Gelderland via interne kanalen op de hoogte gesteld.

bron:Politie Noord en Oost Gelderland

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular