Woensdagmiddag rond 16.00 uur werd een cafetaria aan de Weurtseweg overvallen. Een onbekende man kwam binnen en bedreigde een aanwezig personeelslid met een wapen. Hierop vluchtte zij naar achteren de zaak in. De man verdween daarop zonder buit. Hij ging lopend er vandoor in de richting Weurt.

Het gaat om een blanke man, ongeveer 19 jaar, rond 1.85 meter lang, opvallend smal postuur en donkerblond, stekelig haar. Hij droeg een zwarte colbert, zwarte trainingsbroek en witte gymschoenen. De man had een plastic tas bij zich.

De politie heeft direct een buurtonderzoek gedaan en is ook op zoek naar getuigen. Vlak voor de overval is er nog een klant in de zaak geweest. De politie wil graag met deze vrouw in contact komen. Het is ook mogelijk dat de dader al eerder die dag in de buurt van de cafetaria is geweest. Mensen die woensdagmiddag in de buurt iets bijzonders hebben gezien, of die denken informatie te hebben, kunnen bellen met de recherche in Nijmegen, tel 0900 - 8844. U kunt ook anoniem bellen via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.
 
bron:Politie Gelderland-Zuid