De politie is een uitgebreid onderzoek gestart naar de gewapende overval die woensdagavond heeft plaatsgevonden op een amusementenhal aan het Prinsenplein in Meppel. Kort voor half elf bedreigde een gemaskerde man met een vuurwapen de caissière van het bedrijf. Hij eiste geld en om die eis kracht bij te zetten schoot de man twee keer in het plafond. Met een niet nader te noemen bedrag aan geld verliet de man de hal en liep weg in de richting van de Kromme Elleboog in Meppel. Niemand is gewond geraakt. Tijdens de overval waren er meerdere klanten in het bedrijf.

Bij de overvaller handelt het zich om een blanke man gekleed in halflange beige/crèmekleurige jas en spijkerbroek. Hij had een donkerkleurige paraplu bij zich. Deze had hij open toen hij naar de hal liep en ook toen hij na de overval weg liep in de richting van de Kromme Elleboog. Hij sprak Nederlands en droeg op het moment van de overval een donkere bivakmuts. Door de beelden van bewakingscamera’s is er een goed beeld van wat zich binnen heeft afgespeeld. De politie wil echter graag weten waar de man vandaan is gekomen en naar toe is gelopen. Mogelijk had hij ergens in de omgeving van de Kromme Elleboog een auto staan.
Dus als er mensen zijn die woensdagavond tussen 22.00 en 23.00 uur in de omgeving van het Prinsenplein en de Kromme Elleboog iemand hebben gezien die voldoet aan het signalement dat wil de politie graag dat zij bellen met 0900-8844. Men kan ook anoniem bellen via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000
bron:Politie Drenthe