Op donderdagavond is rond 23.20 uur een cafetaria-eigenaar overvallen bij een woning aan de Simon van Haarlemstraat in Tiel. Vermoedelijk twee mannen met bivakmutsen bedreigden de Tielenaar toen hij uit zijn auto wilde stappen. Mogelijk is er sprake van een derde dader. Eà©n van de mannen had een vuurwapen bij zich. De overvallers eisten geld en sloegen de man.

Nadat het slachtoffer geld had afgegeven gingen de daders er te voet vandoor richting het winkelcentrum. De politie werd gewaarschuwd waarop meteen met een onderzoek werd begonnen. Agenten zochten de omgeving af op zoek naar de daders. Daarbij is ook een politiehond ingezet. De Technische Recherche heeft een sporenonderzoek verricht.

De politie is op zoek naar getuigen die donderdagavond iets gehoord of gezien hebben. Ook getuigen, die eerder op de avond, iets verdachts menen te hebben gezien in of rond een cafetaria aan de Laan van Westroijen worden verzocht contact op te nemen met het politieteam Tiel op nummer 0900-8844. Ook kan anoniem informatie worden doorgegeven via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

De politie heeft de zaak in onderzoek. Daarbij wordt ook gekeken of er een verband bestaat met een andere overval in Tiel, eerder deze week, op een horecagelegenheid aan de Weerstraat in Tiel.
 
bron:Politie Gelderland-Zuid

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular