Hoogeveen 14-06-2005 - De politie heeft het onderzoek naar een mishandeling in de nacht van zaterdag 4 op zondag 5 juni in Hoogeveen afgesloten. Drie verdachten zijn aangehouden. Twee van hen zitten nog vast.

In de bewuste nacht werden op de Schoolstraat in Hoogeveen twee mannen van 21 en 22 jr. uit Hoogeveen mishandeld. De ruzie ontstond om niets tussen à©à©n van de slachtoffers en een 35 jr. man uit Den Haag. Deze laatste had behoorlijk veel gedronken. De andere verdachten gingen zich er mee bemoeien waarbij ook de andere man, een vriend van slachtoffer, werd geslagen. Beiden slachtoffers hebben aangifte gedaan.

Op aanwijzing van de slachtoffers hield de politie direct twee verdachten van 35 en 20 jr. uit Den Haag en Hoogeveen aan. De derde verdachte, een 19 jr. inwoner van Hoogeveen is twee dagen later aangehouden. De 35 jr. en de 19 jr. verdachten zitten nog vast. Zij moeten binnenkort verschijnen voor de Raadkamer. De derde verdachte is in vrijheid gesteld. De politie heeft het onderzoek afgesloten en het dossier gaat nu naar justitie.

Bron: Politie Drenthe