De politie van het team Tilburg West is op zoek naar een nog onbekende jongen die de afgelopen twee avonden op de Professor Cobbenhagenlaan in Tilburg drie fietsende vrouwen heeft aangerand of dat probeerde te doen. Het zou gaan om een jongen van circa 14 tot 17 jaar die fietst op een donkerkleurige mountainbike.

Een 20-jarige Tilburgse fietste woensdagavond 4 januari jl. omstreeks 18.30 uur over de Professor Cobbenhagenlaan.Ter hoogte van de Waringinstraat werd ze rechts ingehaald door een fietser, die zeer dicht naast haar kwam rijden. De fietser wreef daarbij met zijn linkerhand over haar rechterbovenbeen en kneep in haar billen. Daarna reed hij weg. Volgens de aangeefster had dezelfde persoon dit bij haar eind vorig jaar op de Abdij van Averbodestraat ook al gedaan.
Donderdagavond 5 januari jl. kreeg de politie opnieuw twee meldingen van aanranding. Een 23-jarige Tilburgse verklaart dat omstreeks 21.20 uur eveneens ter hoogte van de Waringinstraat een knaap naast haar kwam rijden en onder haar rok voelde. Kort hierna meldde een 20-jarige vrouw dat een jongen die naast haar kwam rijden, een greep in haar linkerzak deed en daarna snel wegreed. Het slachtoffer dacht aanvankelijk aan een poging tot beroving, maar de politie gaat er nu vanuit dat gezien de werkwijze en het steeds terugkerende signalement dat het hier om dezelfde dader gaat.
Het signalement van de aanrander luidt: leeftijd circa 14-17 jaar, vermoedelijk licht getint, lengte circa 1.65-1.70 meter, Hij droeg een beige of groen kort jack met een opvallend grote capuchon met lichte bontkraag. Hij maakt gebruik van een donkerkleurige mountainbike. Tips kunnen worden doorgebeld naar 0900-8844 (politieteam Tilburg West).
bron:Politie Midden- en West Brabant

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular