De politie vraagt Zeewoldenaren die hun boete nog niet hebben betaald, dit snel te doen. De politie van Zeewolde gaat namelijk in oktober langs de deuren om alle nog openstaande boetes te innen.

Veel mensen vergeten op tijd hun boete betalen. Hierdoor wordt het boetebedrag steeds hoger, omdat de Nederlandse staat de boetedoener er steeds aan moet helpen herinneren. Bovendien is het zeer onverstandig om de boete niet te betalen. Wordt u bijvoorbeeld bij een verkeerscontrole gecontroleerd en u hebt nog een boete openstaan, dan moet u die direct voldoen. Als u op vakantie gaat en u wordt bij de grens gecontroleerd, dan mag u pas het land uit als u uw boete betaald hebt. Met alle gevolgen van dien. 

De politie van Zeewolde gaat in oktober alle mensen bezoeken die nog een boete open hebben staan. Te beginnen bij de jeugd. Dus heeft u nog een boete openstaan? Voorkom dat u politie aan de deur krijgt en betaal op tijd. U kunt uw boete cash betalen in het politiebureau aan de Strandweg. Dit bureau is geopend van maandag tot en met zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur en vrijdags tot 21.00 uur.

bron:Politie Flevoland