Een 33 jarige man uit Vriezenveen heeft bij de politie aangifte gedaan van zware mishandeling. De man had op vrijdag 30 juni om 20.00 uur feest gevierd in de tent op het Manitobaplein in Vriezenveen. ’s Nachts ging de man om 01.30 uur naar buiten om bij een patatkraam wat te gaan eten. Hier kreeg hij woorden met een jongen. Wat daarna gebeurd is kan hij zich niet meer herinneren.

De man is kennelijk mishandeld en buiten bewustzijn geraakt. Hij werd op een bepaald moment wakker en zag dat hij onder de patatkraam lag. Het slachtoffer had veel pijn en werd door vrienden naar het ziekenhuis gebracht. Hij bleek een hersenschudding en een schaafwond op het oogvlies te hebben opgelopen.

De politie is op zoek naar getuigen die meer over de toedracht van de mishandeling kunnen vertellen. Speciaal verzoekt zij de jongen en het meisje die het slachtoffer geholpen hebben en een groep van vier mannen met dezelfde rode shirtjes zich te melden. Zij kunnen contact opnemen met de afdeling Vriezenveen van de politie Twente op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

bron: Politie Twente