Naar aanleiding van een zware mishandeling met beroving op de avond van zondag 10 september is de politie op zoek naar getuigen.Het slachtoffer, een 39-jarige man uit Vriezenveen, bevond zich die avond omstreeks 21.30 uur in Vroomshoop (nadere locatie onbekend), toen hij werd aangesproken door een automobilist. Deze bood hem een ritje aan, waarna de 39-jarige instapte. In deze auto zaten nog een man en een vrouw.

Na een korte rit werd de 39-jarige in Westerhaar op de Schuineweg, een doodlopend weggetje vlakbij de Vroomshoopseweg, uit de auto gezet. De 39-jarige werd daarop behoorlijk mishandeld en van zijn portemonnee beroofd, waarna de auto met het drietal wegreed. Als gevolg van de mishandeling had de 39-jarige een ernstige hoofdwond en werd hij voor behandeling naar het ziekenhuis overgebracht en opgenomen. Inmiddels is het slachtoffer weer thuis.

De politie wil graag in contact komen met personen die gezien hebben dat het slachtoffer in een zwartkleurige auto stapte in Vroomshoop. En uiteraard wil de politie graag getuigen van de mishandeling in Westerhaar spreken. De getuigen van beide genoemde voorvallen kunnen via telefoonnummer 0900-8844 contact opnemen met de politie in Twenterand.Anoniem bellen kan ook via Bel Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.
 
 
bron:Politie Twente