De Nationale Postcode Loterij verlengt het contract met de schaatsploeg onder leiding van Jac Orie niet. Het contract loopt tot 31 mei 2006, na de Olympische Winterspelen in Turijn. Dat heeft de loterij op 12 mei aan de schaatsploeg bekend gemaakt. 
 

Ellen Damsma, managing director van de Postcode Loterij: 'We hebben in september 2004 de schaatsploeg overgenomen van onze zusterloterij, de Sponsor Loterij. Hiermee hebben we voorkomen dat er een tussentijdse contractbreuk plaatsvond. 
 
Inmiddels is er een vol schaatsseizoen achter de rug en hebben we gemeten en geëvalueerd. De naamsbekendheid van de Postcode Loterij is niet gestegen, en de investeringen vanuit de loterij zijn te hoog om op basis daarvan het sponsorcontract na mei 2006 te verlengen.' 
 
10)'De samenwerking met Jac Orie en de schaatsers is zeer prettig geweest, en tot en met volgend jaar gaan we deze samenwerking even enthousiast voortzetten. Zo hebben we onlangs Annette Gerritsen als nieuw talent in de ploeg verwelkomd, waardoor groei en toekomstmogelijkheden van de ploeg gewaarborgd worden. 
 
We zullen ons uiteraard de komende periode volop inzetten om een sponsor te vinden om het contract over te nemen', aldus Damsma. 
 
bron:Postcode Loterij

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular