Persbericht

Voormalig journalist Hans Lamboo en Esther Swaneveld versterken team
 
Leiden, 14 maart 2012 Hans Lamboo en Esther Swaneveld zijn in dienst getreden bij Co-Workx, communicatieadviesbureau gespecialiseerd in ICT. Hans Lamboo is als senior PR-adviseur onder andere verantwoordelijk voor het adviseren van opdrachtgevers over de PR-strategie. Daarnaast schrijft hij technisch inhoudelijke teksten voor klanten. Esther Swaneveld biedt als junior PR-adviseur ondersteuning bij het uitvoeren van PR-plannen.
 
Lamboo is zijn carrià¨re begonnen in de communicatie. Zo was hij onder meer hoofd PR bij FGH Bank en runde hij vijf jaar zijn eigen communicatieadviesbureau. Vervolgens heeft hij tien jaar de rol van hoofdredacteur bij Array Publications vervuld. Hier was hij verantwoordelijk voor Database Magazine, IT Service Magazine, Business Process Magazine en de BI-portal, en zette hij mede Storage Magazine in de markt. Daarnaast schreef hij vele artikelen, presenteerde hij vele programma‘˜s, congressen en discussiebijeenkomsten en maakte een kleine honderd video-interviews met coryfeeën uit de IT-wereld.
 
Tijdens zijn loopbaan bij Array heeft Lamboo veel kennis over ICT opgedaan. à¢â‚¬Å“Deze kennis kan ik nu inzetten om IT-organisaties te adviseren over hun positionering en over de wijze om hun naamsbekendheid te vergrotenà¢â‚¬, aldus Hans Lamboo. à¢â‚¬Å“Daarnaast blijf ik actief met het schrijven van technisch inhoudelijke teksten.à¢â‚¬
 
Esther Swaneveld biedt Co-Workx onder meer ondersteuning bij het uitvoeren van de PR-activiteiten en onderhoudt de media-contacten. Na haar Havo-opleiding studeerde Esther vier jaar communicatie aan de Hogeschool Leiden. Zij was daarna anderhalf jaar werkzaam als HR-assistant bij Teleperformance.
 
Co-Workx onderscheidt zich in de PR-branche vanwege een nauwe samenwerking met journalisten. Het bureau schakelt tal van freelance IT-journalisten in, aangezien zij de markt als geen ander kennen en inhoudelijke kennis hebben. Dankzij het in dienst nemen van Hans Lamboo, kan het PR-bureau zich nog meer toeleggen op inhoudelijke communicatie van IT-bedrijven.
 
Over Co-Workx
Co-Workx BV is een communicatieadviesbureau dat is gericht op markten industrie, IT en telecom. Het bureau bestaat uit zeer ervaren PR- en marketingadviseurs. Daarnaast werkt Co-Workx nauw samen met technisch georiënteerde journalisten voor het schrijven van teksten en het leveren van gespecialiseerde kennis. Co-Workx is gevestigd in Leiden.
 
De huidige klanten van Co-Workx zijn onder andere Alklima, APC, Dassault Systà¨mes, CA Technologies, Perceptive Software (onderdeel van Lexmark), SAP, Schneider Electric, The Consultancy Firm, T-Systems en WatchGuard. Kijk voor meer informatie op www.co-workx.nl
 
Contact
Co-Workx
Aleksandra Andjelic
[email protected]
06-24 24 56 79

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular