President Enrique Iglesias van de Inter-American Development Bank (IDB) bezoekt op 25 april a.s. Nederland. Hij is hier op uitnodiging van het ministerie van Financiën en zal geëerd worden voor zijn langdurige verdiensten op het gebied van ontwikkelingssamenwerking en multilaterale samenwerking. Hij zal ontmoetingen hebben met minister Zalm, staatssecretaris Van Gennip, leden van de Tweede Kamer, NGO's en het bedrijfsleven.De IDB is een in 1959 opgerichte regionale ontwikkelingsbank voor Latijns-Amerika en het Caribisch gebied. Onder het presidentschap van Iglesias is de IDB uitgegroeid tot de grootste multilaterale verstrekker van ontwikkelingskredieten aan de regio (groter dan de Wereldbank). 

President Enrique Iglesias van de Inter-American Development Bank (IDB) bezoekt op 25 april a.s. Nederland. Hij is hier op uitnodiging van het ministerie van Financiën en zal geëerd worden voor zijn langdurige verdiensten op het gebied van ontwikkelingssamenwerking en multilaterale samenwerking. Hij zal ontmoetingen hebben met minister Zalm, staatssecretaris Van Gennip, leden van de Tweede Kamer, NGO's en het bedrijfsleven. 
 
De IDB is een in 1959 opgerichte regionale ontwikkelingsbank voor Latijns-Amerika en het Caribisch gebied. Onder het presidentschap van Iglesias is de IDB uitgegroeid tot de grootste multilaterale verstrekker van ontwikkelingskredieten aan de regio (groter dan de Wereldbank). 

bron:MinFin