BERICHT VOOR DE PERS

Professionele ongediertebestrijding vraagt om moderne middelen

Rentokil introduceert PestNetOnline 3.0

DE MEERN 15 april 2009 Sinds begin deze maand beschikken klanten van Rentokil Pest Control over de nieuwste versie van het online systeem om de ongediertepreventie en bestrijding te controleren en beheersen. Met de introductie van PestNetOnline versie 3.0 breidt Rentokil Pest Control, professioneel bestrijder van ongedierte, haar dienstverlening naar haar klanten verder uit.

Rentokil Pest Control is al jarenlang specialist op het gebied van ongediertebestrijding. Om ook de voortgang en rapportage efficiënt en effectief te laten verlopen, ontwikkelde Rentokil in 2002 in eigen beheer PestNetOnline, een online systeem voor rapportage van ongediertepreventie en bestrijding. Het systeem heeft de instemming van AIB, BRC en ISO. Met de introductie van versie 3.0 krijgen de klanten van Rentokil via de speciale website gemakkelijk nog meer inzicht in de status van hun ongediertebestrijding en

-preventie.

PestNetOnline stelt een organisatie in de gelegenheid de status van alle maatregelen voor ongediertebestrijding online te volgen. Het is mogelijk op elke tijdstip in te loggen voor een direct en actueel overzicht van alle ruimten in alle locaties van de onderneming. Via PestNetOnline is in à©à©n oogopslag te zien welke maatregelen genomen zijn ter preventie en bestrijding van ongedierte en wat de status hiervan is. Dit geeft niet alleen de onderneming (intern) inzicht, maar stelt de organisatie ook in staat afnemers en auditors te laten zien hoe het met de ongediertepreventie en -bestrijding gesteld is.

In de nieuwe versie, die door de gebruikers goed ontvangen is, heeft Rentokil Pest Control de navigatie en de rapportagesystemen aanzienlijk verbeterd. Ook voor klanten die meerdere locaties beheren via PestNetOnline is het eenvoudig om per locatie en per specifieke periode rapporten te genereren in de vorm die zij wensen, inclusief statistieken, diagrammen etc. Potentiële gebruikers kunnen via www.pestnetonline.nl kennis maken met het nieuwe systeem.

Niet voor publicatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Rentokil Pest Control

Mevrouw N. van Veldhuizen-van Zoelen, Manager Marketing, Development & Organisation

Telefoon: 030 669 04 00

E-mail: [email protected]

www.rentokil.nl

Over Rentokil Pest Control

Rentokil Pest Control treedt op ter preventie en bestrijding van ongedierte, insecten en zwammen. Tevens biedt Rentokil oplossingen voor het weren van vogels. Rentokil Pest Control verzorgt het uitvoeren van inspecties en de rapportage over hygiëne en bouwkundige omstandigheden. Uitgangpunten zijn afnemerseisen, wettelijke eisen, HACCP-systemen en hygiënecodes. Het bedrijf heeft vijf regiokantoren en circa 280 medewerkers.

Door het eigen Pest Control Research & Development Center worden regelmatig innovaties geïntroduceerd, zoals de Mouse Monitoring Unit, RADAR en PestNetOnline. Rentokil heeft een ruime ervaring met weringmaatregelen en een uitgebreid assortiment weringmaterialen. Daarnaast brengt Rentokil Pest Control advies uit op het gebied van bouwkundige staat, stapeling en huishouding.

Rentokil Pest Control is de specialist in de preventie, inspectie en bestrijding van ongedierte in en rond (bedrijfs)gebouwen en bij particulieren thuis. Rentokil Pest Control is een divisie van Rentokil Initial PLC. Met ruim 900 vestigingen in 40 landen is Rentokil Initial marktleider op het gebied van serviceverlening in en om bedrijven en bij particulieren.