Persbericht

Rijswijk 27 oktober 2013 —  Advertentie website Winkelkraam.nl,is tijdelijk uitgebreid met de themapagina “Sinterklaas en Kerst”. Op deze speciale feestdagen pagina kunt u al uw nieuwe of tweedehands Sinterklaas en/of Kerstspullen aankopen en/of verkopen.

Net als op de vrijmarkt kunt u uw Sinterklaas en Kerstartikelen op advertentiesite Winkelkraam.nl via een zogenaamde virtuele kraam, op het internet verkopen. Het idee achter deze speciale pagina is eenvoudig. Plaats gratis uw Sinterklaas of kerstspullen op Winkelkraam.nl en open, na het plaatsen van de 10e advertentie, een gratis Kerst of Sinterklaas kraam.

Op deze manier kunt u uw eigen website-webwinkel doormiddel van een kraam extra promoten. U kunt naast de artikelen een promotietekst en een link van uw website plaatsen in de kraam plaatsen. Doormiddel van een foto kunt u uw kraam geheel aankleden.

Advertentie website Winkelkraam.nl bestaat ruim 5 jaar en is de gratis advertentie site van Nederland. Elke dag ontdekken meer mensen Winkelkraam.nl. Op dit moment vindt u er circa 500.000 actuele advertenties op de website.

Sinterklaas en Kerst inkopen en verkopen begint bij advertentiewebsite Winkelkraam.nl

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular