Rabobank Rotterdam en INHOLLAND Academy bieden samen een opleiding aan onder de titel 'Effectief omgaan met veranderingen in Haven, Transport en Logistiek'. De opleiding is op post-HBO niveau en is bedoeld voor medewerkers en klanten van de Rabobank Groep, die actief zijn in de sector van haven, transport en logistiek. De lessen worden verzorgd door docenten van Hogeschool INHOLLAND en door gastsprekers uit het bedrijfsleven. De leergang is een vervolg op een succesvolle training die Rabobank eerder voor eigen medewerkers heeft georganiseerd. 

De opleiding stelt centraal de wijze waarop ondernemers - en daarmee hun bankiers - moeten omgaan met de dynamiek in hun markt. Iedere bijeenkomst worden hiervoor tools vanuit een specifieke managementdiscipline aangereikt, zoals innovatie management, quality management en scenario planning & forecasting. Praktische toepassing vindt plaats aan de hand van praktijkvoorbeelden van klanten van de bank en actuele marktontwikkelingen in de sector haven, transport en logistiek.  
 
Rabobank wil zich onderscheiden van andere financiële dienstverleners als kennisbank door adequaat advies te geven op het werkterrein van haar klanten. Met deze opleiding brengt de bank dit in praktijk. Bij INHOLLAND Academy zijn de krachten gebundeld van de opleidingen en lectoraten van Hogeschool INHOLLAND. INHOLLAND Academy biedt kennis aan bedrijven en instellingen en aan individuele cursisten gericht op organisatieontwikkeling en persoonlijke groei. INHOLLAND Academy is veelzijdig werkzaam in verschillende sectoren van economie en samenleving.  
 
bron:Hogeschool Inholland