(EMEA Persberichten) Maarssen, 27 juli 2010 RAM Mobile Data lanceert de nieuwste versie van haar Navara Mobility Suite, een reeks van software oplossingen die de papieren informatiestroom digitaliseert en mobiliseert. De nieuwe functionaliteit van Navara is vooral belangrijk voor grote en middelgrote organisaties met veel ambulant personeel, bijvoorbeeld zorg en verkoop- en onderhoudsgerichte organisaties. Data vanuit het veld, zoals patiëntinformatie, gewerkte uren en werkopdrachten zijn nu direct beschikbaar voor de backoffice.

De nieuwste versie ondersteunt naast alle Windows clients en Blackberry clients nu ook de iPhone. Allscripts, de grootste leverancier voor thuiszorg software in de Verenigde Staten, is de eerste gebruiker van deze nieuwste Navara. Via de smartphone, tablet PC of PDA maakt de ambulante gebruiker zijn data uit het veld direct beschikbaar voor de backoffice zodat een opdracht of actie meteen kan worden opgevolgd. Op kantoor is er altijd real-time inzicht in de status van de opdrachten in het veld. Op deze manier biedt Navara meer efficiency, gebruikersgemak en kostenbesparing.

Navara Store
Nieuw is de Navara Store, die het systeembeheer vereenvoudigt en het mogelijk maakt om automatisch de juiste client software naar de mobiele eindgebruiker te zenden. Vervolgens worden de communicatie settings aangepast zodat de eindgebruiker zelf het apparaat kan configureren en niet afhankelijk meer is van configuratie door de ICT afdeling. Het scherm wordt centraal voor alle gebruikers gepersonaliseerd. De gebruikers worden geïmporteerd vanuit een backoffice systeem en ook mobiele gebruikers worden centraal aangemaakt. Om de veiligheid van het systeem optimaal te waarborgen worden mobiele gebruikers die van de server worden verwijderd, ook automatisch van de PDA verwijderd.

Ambulances
Navara wordt veel gebruikt in ambulances, waarbij er onderweg al belangrijke gegevens kunnen worden doorgegeven aan het ziekenhuis. Medisch personeel in het ziekenhuis is daardoor beter voorbereid op de patiënt en kan sneller de zorg opvolgen.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular