Persbericht

Nog niet zo heel lang geleden was het nog niet mogelijk – nu doet iedereen het! Jawel, vakanties boeken op internet is nog nooit zo populair geweest. Het ruime aanbod en vele websites zorgt er voor dat de de consument steeds nauwkeuriger op zoek gaat naar de juiste vakantielocatie. Met de wagen alle reisbureaus in de streek opzoeken is bijna volledig verleden tijd. Door de komst van het internet moeten hotels steeds beter en harder hun best doen om klanten tevreden te houden. Vakantiegangers gaan namelijk rap hun ervaring delen met de rest van de wereld. Een ontevreden klant zal dit uiteraard sneller doen, daarom zorgen reisbureaus ervoor dat ze echt kwaliteit leven aan de consument. 

 

Ook is het heel eenvoudig om verschillende vakantielocaties met elkaar te vergelijken, beoordelingen te lezen en score’s op te vragen. Hierdoor ben je zeker dat je een zorgeloze vakantie tegemoet kan gaan. De meeste letten vooral op eten en hygiëne. Uiteraard is het ook belangrijk dat er in de omgeving enkele mooie stadjes zijn die de moeite zijn om te bezoeken. 

reDe consument wordt steeds strenger bij het boeken, alles moet tip top in orde zijn! De hotels waar de vakantiegangers niet tevreden over waren beginnen hierdoor uiteraard uit het aanbod te verdwijnen. Reisbureaus doen er alles aan om hun aanbod zo kwalitatief mogelijk hoog te houden. In tijden van internet is dit natuurlijk uiterst belangrijk. Bij het boeken van een vakantie gaan consumenten ook niet meer af op een bepaalde reisbureau. Vroeger had men een reisbureau waarmee men elk jaar opnieuw op vakantie ging.Nu gaat men af op de locatie,hotel en ervaringen op internet. Goed nieuws voor de consument, slecht nieuws voor de   kwaliteitsloze hoteluitbaters! 

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform