Persbericht

Na de succesvolle lancering van de Samsung Galaxy S4 is Samsung al druk bezig met het klaar stomen van de volgende generatie smartphones. Binnenkort zal de stof bestendige en waterdichte Galaxy S4 Active gelanceerd worden. Deze zal tegelijkertijd met de Samsung Galaxy S4 Mini in de winkels liggen.

Uit verschillende bronnen is inmiddels duidelijk geworden dat in juli 2013 de Samsung Galaxy S4 Mini verkrijgbaar zal zijn. De blog SamsungGalaxyS4.co geeft altijd het laatste nieuws en aanbiedingen weer van het kleinere broertje van de Galaxy S4.

De specificaties van de Galaxy S4 Mini zijn inmiddels bekend. Het toestel zal uitgerust worden met Android 4.2.2 en zal een 4.3 inch Full HD Super Amoled display krijgen. In de toekomst zal er een upgrade beschikbaar komen naar Android 5.0. De 8 megapixel camera zal voor haarscherpe foto's zorgen. Als aandrijving zal de S4 Mini uitgerust worden met een 1.4 Ghz Quadcore processor. Als geheugen heeft men de beschikking over 1 gb RAM. Als externe opslag kan een micro sd geheugenkaart gebruikt worden tot maximaal 64 gb.

De specificaties beloven dat ook dit weer een succesvol toestel zal worden. Voor de laatste updates en prijs informatie kunt u altijd terecht op onze website.

SamsungGalaxyS4.co plaatst informatie en het laatste nieuws over de nieuwste galaxy toestellen dankzij jarenlange ervaring in de smartphone wereld.

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform