Bij een controle op de A6 ter hoogte van Almere Buiten is zondagnacht een 29-jarige automobilist uit Lelystad aangehouden. De man reed richting Lelystad toen hij werd staande gehouden. Hij gaf in eerste instantie een valse naam op en kon zich niet legitimeren.

Daarop is hij overgebracht naar het politiebureau, waar bleek dat zijn rijbewijs een paar weken geleden was ingevorderd vanwege een snelheidsovertreding op dezelfde snelweg. Bovendien had hij drie gladde banden. Om te voorkomen dat hij weer in zijn auto zou stappen, is zijn voertuig in beslag genomen. Hij kreeg een bekeuring voor het feit dat hij geen legitimatie had en voor de banden. Voor de overige zaken is proces-verbaal opgemaakt.

Op de Pallasstraat in Emmeloord is zondagavond een 37-jarige automobilist uit Emmeloord aangehouden, eveneens voor het rijden zonder rijbewijs. Surveillerende agenten zagen hem zonder verlichting van het Pallaspleintje aan komen rijden en hielden hem staande. Zijn rijbewijs was bij een eerdere verkeersovertreding ingevorderd, waarop de Emmeloorder is overgebracht naar het politiebureau. Ook zijn auto is in beslag genomen.

bron:Politie Flevoland

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular