De internationals van Oranje sloegen terug tegen de talenten van Skadi. In de vier-zonder-stuurman wonnen Matthijs Vellenga en Geert Cirkel, in samenwerking met Jan-Willem Gabriels en Gijs Vermeulen, van het jongerenteam van het Rotterdamse Skadi met Steven Holscher, Olaf van Andel, Pepijn Mayer zu Schlochtern en Mitchell Steenman.

Gisteren hadden Van Andel en Steenman verrassend getriomfeerd over Vellenga/Cirkel. Alle leden van de winnende vier hebben op WK's en Olympische Spelen voor Nederland geroeid. In de dubbeltwee vrouwen ging de overwinning naar Sanne Beukers en Femke Dekker (Euros/Nereus) tegen Hurnet Dekkers en Marlies Smulders (beiden Skoll).
 
Marit van Eupen behaalde vandaag haar tweede zege in de Randstad Regatta op de Bosbaan. De 35-jarige roeister van Nereus won met Maud Klinkers van Triton de dubbeltwee in de klasse lichtgewichten. Gisteren was zij al winnares geworden in het skiffnummer.
 
In finales eerder op de dag wonnen Bas Brandsen en Tim Heybrock de dubbeltwee open klasse bij de mannen en was het kwartet Renee van Rooijen, Klaske Galema, Nienke Dekkers en Floor van der Linden van roeivereniging Skoll het snelst op de vier-zonder-stuurvrouw vrouwen.
 
Ook skiffeur Sjoerd Hamburger behaalde vandaag zijn tweede overwinning. De 22-jarige roeier van Orca versloeg Gerard van der Linden (Nereus) en Meindert Klem (Willem III). Alle drie hadden gisteren ook een skiffwedstrijd gewonnen. Hamburger bij de senioren, Van der Linden bij de lichte skiffeurs en Klem bij de junioren tot 18 jaar.
 
bron:NOC*NSF