Benoeming maakt deel uit van stroomlijning Europese organisatie

Breda, 9 november 2009 - Toshiba Information Systems Benelux, leverancier van portable computers en toebehoren, heeft met ingang van 1 november 2009 Ronald Ravel benoemd tot Sales & Marketing Manager. Ravel was tot nu Sales Manager Toshiba Nederland. De benoeming van Ravel maakt deel uit van de stroomlijning van de Europese organisatie van Toshiba, waarbij onder andere een Central Europe-organisatie is opgezet. Deze staat onder leiding van Dirk Thomaere.

Ravel trad in 1991 bij Toshiba in dienst als medewerker van Operations, een afdeling die hij later zou gaan leiden. Daarna werd hij achtereenvolgens Account Manager B2B en Sales Manager B2B. In december 2007 werd hij benoemd tot Sales Manager Toshiba Nederland. Ravel kan bouwen op bijna 19 jaar ervaring binnen het bedrijf en heeft ook uitgebreide kennis van het resellerkanaal in de Benelux.

Ravel gaat zijn nieuwe functie met enthousiasme aan: à¢â‚¬Å“We zijn nu onderdeel van een grotere Europese organisatie, hetgeen duidelijke schaalvoordelen oplevert. Dat zullen onze resellers ook gaan merken, bijvoorbeeld doordat ze kunnen profiteren van pan-Europese marketingcampagnes. Mijn doel is om op korte termijn het marktaandeel van Toshiba verder uit te bouwen, vooral in het zakelijke segment. Ik heb er volste vertrouwen in dat we daar, samen met onze partners, in zullen slagen. Het afgelopen kwartaal hebben we al gezien dat bedrijven steeds vaker kiezen voor kwaliteitsnotebooks die specifiek zijn ontwikkeld voor de zakelijke gebruiker, in plaats van goedkopere volumeproducten. Nu de budgetten krapper zijn geworden, gaan bedrijven blijkbaar voor betrouwbaarheid en kwaliteit wanneer ze investeren. En dat zijn juist de kenmerken waar Toshiba in de markt bekend om staat.à¢â‚¬

Over Toshiba
Toshiba Information Systems Benelux is een dochteronderneming van de Computer Systems Division van Toshiba Europe GmbH, vooraanstaand leverancier van portable computers en toebehoren. Het moederbedrijf van Toshiba Europe GmbH, Toshiba Corporation, een van de grootste computer- en elektronicabedrijven ter wereld, is een toonaangevende fabrikant van informatie- en communicatiesystemen, elektronische componenten, consumentenproducten en power systems. Door deze uiteenlopende activiteiten te integreren, consolideert het bedrijf zijn positie als innovator op het gebied van geavanceerde componenten, producten en systemen. Toshiba heeft wereldwijd meer dan 199.000 medewerkers in dienst. De jaaromzet bedraagt 67 miljard US$ (2009).

Meer informatie: www.computers.toshiba.n

NOOT VOOR DE REDACTIE:

Voor meer informatie of hoge resolutie beeldmateriaal kunt u contact opnemen met een van onderstaande contactpersonen.

Toshiba Information Systems Benelux
Inno Frencken
Tel. +31 (0)76 - 5438721
[email protected]

The Communication Force
Nanda Bechtholt
Tel. +31 (0)23 - 5656850
[email protected]

Website: http://www.toshiba.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular