Sinds kort heeft het Bloemenbureau Holland een, door Rubicon  ontwikkelde, centraal geregelde en onderhoudsvriendelijke webapplicatie voor de Landenafzetanalyse.

Bloemenbureau Holland is dé promotie- en marketingorganisatie die de bloemen branche ondersteunt met marketing diensten en is bijvoorbeeld de initiator achter de reclame “Gek op bloemen”. Bloemenbureau Holland heeft tot taak de de afzet van bloemen en planten te bevorderen en maakt hiervoor onder andere gebruik van een marktanalyse waarin prognoses worden gedaan over de sector tot 10 jaar in de toekomst. De tijdrovende, decentrale invoer middels losse excelsheets heeft plaats gemaakt voor een door Rubicon ontwikkelde webapplicatie.Via webschermen worden de gegevens nu centraal opgeslagen en beheerd.  Dankzij Rubicon kan Bloemenbureau Holland met de nieuwe software eenvoudiger, sneller en accurater informatie beheren voor de complexe Landenafzetanalyse,.

De Nederlandse producenten en groothandelaren van bloemkwekerijproducten kunnen hierdoor beter hun afzetmarkten definiëren en bedienen. Voor meer informatie zie www.rubicongroup.biz

bron:Betzold