De combinatie van de Landelijke Fietsdag en de voorspellingen voor goed weer in de komende dagen, met tropische tempraturen, zorgt voor een run op last-minute bungalowvakanties. Landal GreenParks, de grootste bungalowverhuurder van ons land, met bijna 10.000 bungalows, zet deze dagen extra reserveringsmedewerkers in om de drukte de baas te blijven.

Het lijkt wel of heel Nederland aanstaande vrijdag vrijaf neemt om extra te genieten van het fraaie zomerweekend dat is voorspeld. Er is met name veel vraag naar parken aan de kust, maar ook bosrijke gebieden als de Veluwe en Drenthe scoren goed, evenals Limburg, aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks. Het internetbezoek is momenteel het dubbele van wat we op een normale dag verwerken en is echt allemaal op korte termijn.

Boekingen hoger
Ondanks berichten in de pers dat veel Nederlanders dit jaar niet in eigen land op vakantie gaan, liggen de boekingen bij Landal voor de zomer zon 20% hoger dan vorig jaar. Hoogland: We hebben op diverse parken onze prijzen voor juli aangepast en voor sommige parken geldt een alles-kids korting 20 %. Daarmee willen we juist vroegboekers belonen en niet alleen de late beslissers, zoals vorig jaar.

Bestemming Nederland
Daarnaast merken we dat onze aanwezigheid in het toeristische TV-programma Bestemming Nederland op RTL4, met ruim 800.000 kijkers op de zaterdagavond, erg goed scoort. De verwachtingen voor de komende weken zijn hoog gespannen. Er zijn nog honderdduizenden gezinnen die nog geen beslissing hebben genomen over hun zomerreisdoel. Die gaan echt niet allemaal naar Turkije met 40 graden dus er gaat nog heel wat komen, aldus Hoogland.

bron:Landal

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular