De politie heeft vrijdagavond in een woning in de nabijheid van de Goffert een 25-jarige Nijmegenaar aangehouden na een ruzie met zijn vader. De man was bij zijn ouders op bezoek en daar ontstond een woordenwisseling. Wat er precies gebeurde is nog niet bekend maar toen de politie na de melding van deze ruzie bij de woning aankwam, lag de 25-jarige op de grond en werd door twee mannen in bedwang gehouden.

De vader vertelde aan de politie dat hij wilde dat zijn zoon de woning verliet. Toen de politiemensen de man vroegen weg te gaan, werkte de man in eerste instantie mee, maar toen hij bijna bij de voordeur was, begon hij tegen zijn vader te schelden. Tijdens het aandoen van zijn schoenen, zocht hij steeds opnieuw de confrontatie met hem. De politiemensen hielden hem steeds tegen, maar op een gegeven moment spuugde de man naar zijn vader. Hierbij raakte hij ook een van de politiemensen.
Toen besloten deze politiemensen de man met enige dwang naar buiten te brengen. De man verzette zich heftig. Eenmaal buiten hebben zij hem tegen de grond gebracht en de handboeien omgedaan. De man is meegenomen naar het politiebureau.
bron:Politie Gelderland-Zuid