We hebben als MeetingNeeds Coà¶peratie external link al sinds vorig jaar de wens een mooie 'ontmoetings- & werkplek' in Rotterdam te creëren voor ondernemende mensen. Dat hebben we lang gedaan onder de naam die we ervoor bedachten: S2M010 external link of ook wel Seats2Meet.com external link Rotterdam Centraal Station. We vonden de geweldige formule en look & feel van SeatS2Meet.com external link (S2M) in Utrecht het meest in de buurt komen van wat we voor ogen hadden en ook SeatS2Meet.com external link was net bezig aan hun expansie. Dat kwam mooi uit..
We hebben een poos lang deze 'werktitel' S2M010 gebruikt om duidelijk te maken dat wij een S2M-vorm ook in het Rotterdamse brachten - later is Centraal Station toegevoegd omdat we zeker weten dat we ons in dat district gaan vestigen en we natuurlijk ook ruimte moesten laten in de grote stad Rotterdam voor andere initiatieven.

Zowel wij, MeetingNeeds external link als koploper even van die expansie, als SeatS2Meet.com external link HQ in Utrecht als bewakers van de naam en kwaliteit van die expansie, hadden aardig wat uit te knobbelen en er was veel voortschrijdend inzicht.
Er zijn inmiddels veel meer initiatieven en gestarte S2M-vormen external link in het land gaande. Dit houdt o.a. zeker in dat hoe je je initiatief noemt zorgvuldig gekozen moet worden. Het zijn allen eigen ondernemers die met een software- en trademarklicentie invulling geven aan het concept van S2M.

Wijzelf hebben inmiddels gekozen voor een definitieve naam zoals inmiddels bekend gemaakt: The 3rd Place. In het expansie traject van S2M zijn er inmiddels 3 mogelijkheden om dit vorm te geven. Met die duidelijkheid van de keuzes hebben wij voor onze definitieve naam gekozen om ook meteen met de naam zo goed mogelijk weer te geven wat we voor ogen hebben met à³ns initiatief: een plek tussen thuis, werk en ontmoeten in. Een professionele huiskamer waar allerlei initiatieven kunnen worden gesmeed en/of uitgevoerd.

De naam hebben we pas naar buiten gebracht en hij valt heel goed, erg leuk om te horen en merken.

Om verwarring te voorkomen of waar die is ontstaan: S2M010 external link bestaat ook nog! De namen S2M010 external link en SeatS2Meet.com external link Rotterdam geven inmiddels aan dat er in die regio verschillende initiatieven vorm hebben of gaan krijgen. Het is een overkoepelende naam die niet door een individuele ondernemer geclaimd kan worden.
Wij zijn met The 3rd Place external link straks een onderdeel van S2M010 external link / Seats2Meet.com external link Rotterdam.
Zodra we er, heel binnenkort, uit zijn met de laatste onderhandelingen en samenwerking op de gewenste locatie, zijn we een officiële *Inspired By SeatS2Meet.com* locatie, in het Rotterdam Central District external link!

Met coà¶peratieve groet,

Het Meeting Needs team

Walter Brand
Edgar Neo
Jan Peter Bogers
Sandra Pijl
Marck Oostra

Volg ons ook via twitter.com/3rdplaceat external link

Filed under:

3rd place, 3rdplace @, co-operative, congres rotterdam, congres rotterdam, cooperatief, easyjet formule, eenpitter rotterdam, event rotterdam, event rotterdam, flexplek rotterdam, flexwerk rotterdam, freelance rotterdam, freelancer rotterdam, inspiratie rotterdam, inspiratie rotterdam, locatie rotterdam, locatie rotterdam, meeting needs, meeting rotterdam, meeting rotterdam, meetingneeds, meetingneeds cooperatie, mindz.com, netwerkborrel rotterdam, ontmoeting rotterdam, ontmoeting rotterdam, rd place @, rotterdam community, ruimte huren rotterdam, s2m010.com, seats to meet rotterdam, seats to work rotterdam, seats2meet rotterdam, Seats2Meet.com Rotterdam (S2M010) seats2meet.com rotterdam, seats2work rotterdam, third place, training, trainingen locatie rotterdam, trainingen rotterdam, trefpunt, vergader locatie rotterdam, vergaderen in rotterdam, vergaderen rotterdam, vergadering rotterdam, vergadering rotterdam, vergaderlocatie rotterdam, vergaderruimte rotterdam, zaal huren rotterdam, zaal in rotterdam, zaal verhuur rotterdam, zaalhuur rotterdam, Zeer Zelfstandige Professional, zelfstandige professional rotterdam, ZZP