Salty Dog Fashion Group is live met de nieuwe ERP oplossing it suits Fashion. De aankondiging dat it suits IT zijn eigen, op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde, ERP oplossing voor de fashionbranche op de markt bracht, leidde binnen de kortste keren tot de eerste gebruikers van de oplossing it suits Fashion.

De reden dat Salty Dog Fashion Group directeuren Martin Claus en Henri Snoep deze snelle keuze maakten is dat ze een groot vertrouwen stellen in de ervaring en expertise binnen Microsoft Partner it suits IT. Daarnaast zijn zij overtuigd door de hoge mate van gebruiksvriendelijkheid en eenvoud van de oplossing, die voldoet aan de eisen voor ondersteuning van Salty Dog Fashion Groups verdere groei.
 
Over Salty Dog Fashion Group
Salty Dog was voorheen onderdeel van Waalwear. Directeuren Henri Snoep en Martin Claus ontwikkelen sinds mei 2008 het merk Salty Dog zelfstandig verder. Naast Salty Dog zullen zij ook de zelf ontwikkelde merken Le Chic by Salty Dog (party lijn van Salty Dog) en het nieuwe merk Sons & Daughters op de markt brengen.
Tevens zijn zij agent van het Italiaanse merk North Sails Future en het Nederlandse merk Twin Life Junior.
 
Over it suits IT
it suits IT bedient met zijn ERP oplossing it suits Fashion bedrijven in kleding, schoenen en sportartikelen, waarbij de nadruk op expertise in de fashionbranche en technologie ligt, alswel in service.