Persbericht

De laatste geruchten voor de Samsung Galaxy Note 3 liegen er niet om, het lijkt erop dat Samsung werkelijk bezig is met een geweldig nieuwe phablet. De vraag blijft nog of het Samsung gaat lukken om de YOUM flexibele schermen op tijd in massaproductie te krijgen om de Note 3 er mee te voorzien. Als dat niet lukt, niet getreurd, het alternatief is ook niet mis; een 5,99” Full HD AMOLED Display, met dezelfde Diamond Pixel structuur die we van de Galaxy S4 kennen. En het toestel belooft even compact te worden als de Galaxy Mega 5.8

Wat we in het toestel terug gaan vullen schijnt ook even indrukwekkend te worden. Verwacht wordt dat de Galaxy Note 3 een Exynos 5 Octa processor krijgt met een Mali-450 GPU, 3 GB RAM, een 13 megapixel camera en het nieuwste TouchWiz Nature UX interface.

Waarschijnlijk gaat het nog niet draaien op Android Key Lime Pie, omdat Google deze versie nog even uitstelt. Dus voor de Galaxy Note 3 (meer info: http://www.mobileaks.nl/samsung-galaxy-note-3) verwachten we de laatste versie van Jelly Bean. Om het scherm optimaal te gebruiken zal er ook weer een Stylus bij het toestel zitten. De lancering wordt verwacht rond de IFA in augustus of september.

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform