Persbericht

Er is volop vernieuwing omtrent gsm-toestellen, er zijn verschillende soorten, maten, eigenschappen en voor elk persoon zit er wel iets bij. 
Zo ook in dit geval. Want na een lange tijd gewacht te hebben, is de Samsung Galaxy S4 op de markt gekomen. 
Hierbij laat hij zijn vorige versies, de Galaxy S, S2 en S3 achter.
En dat is maar goed ook, want zoals het altijd gaat met de nieuwste technologie, geldt ook hierbij dat de voorgangers van de Galaxy S4 absoluut niet kunnen tippen aan de nieuwste versie, welke Samsung heeft uitgegeven. 
En wat maakt de S4 nu zo bijzonder voor de liefhebber onder de gsm toestellen? Hier kan een snel antwoord op worden gegeven, namelijk dat de gsm de allersnelste smartphone is van dit moment. En dat is echt een uniek stukje verkregen technologie om dit voor elkaar te krijgen. En wie wil nou niet steeds moeten wachten tot iets is gedownload, verstuurd is of iets dergelijks?! En dat allemaal dankzij de ingebouwde 2 GB, welke het toestel S4 bezit. 
Naast de snelheid, welke de gsm met zich meebrengt, is ook het downloaden van bijna alle mogelijk en bestaanbare app's een voordeel! En ze dat ze bijna allemaal gratis zijn, komt natuurlijk helemaal mooi uit. Zo blijft u goed bij de tijd, bent overal van op de hoogte en gaat mee met de nieuwste trend, aldus de nieuwssite SamsungGalaxyS4.net  

Video-opnames full-HD

De Samsung Galaxy S4 bestaat uit vele eigenschappen. 
Eà©n hiervan is de full-HD ervaring, welke verkregen kan worden, wanneer er gebruik wordt gemaakt van video-opname via de smartphone.
Dit is echt uniek, omdat vele digitale camera's nog geen full-HD video-opnames kunnen maken en dit echt iets van deze tijd is geworden.
En dan ook nog te vinden op een smartphone! Daarnaast heeft hij nog wat 'snufjes'in huis, welke ook mogelijk is op een digitale camera, zoals lachdetectie en het opnemen van een video in combinatie met het maken van foto's. 
De videobeelden zijn van zeer goede kwaliteit, gezien de full-HD resolutie waarmee wordt gefilmd. Zo kan, wanneer de filmpjes worden doorgestuurd via de computer naar bijvoorbeeld een usb-stick, een mooie weergave worden weergeven op de televisie. Zo is de digitale camera eigenlijk overbodig geworden en kunt u alles met uw smartphone doen. Idealer kan het niet, want de smartphone gaat vaak overal mee naartoe. Zo kunt u op elk moment en elke gelegenheid foto's maken en filmen. En natuurlijk bellen, internetten en smssen, maar met zo'n mooie eigenschap van de S4, valt deze natuurlijk wat in het niet. 
Overigens, wat grappig is om te weten, is dat er een speciale functie op de gsm zit. Zo is het mogelijk om video's te stoppen als u niet meer naar het scherm kijkt. 
Hoe dit precies in zijn werk gaat, ja, dat is eigenlijk een kwestie van goed de gebruiksaanwijzing doorlezen van uw nieuwe mogelijke aanwinst. Maar dat bovengenoemde mogelijk is, maakt het wel bijzonder.
Naast video-opnames maakt de smartphone ook erg mooie foto's, dankzij het 13-megapixel vermogen, welke erop zit. 
En wat ook goed is om te weten, de smartphone heeft een beschermende lens, waardoor er minder snel schade aan ontstaat wanneer u de gsm een keer per ongeluk laat vallen of het uit de handen vliegt. Handig om te weten, dat geeft misschien weer een veiliger gevoel. 

Bijzonderheden Galaxy S4

Wat eigenlijk nog niet eerder is gebruikt aan technologische 'snufjes', zitten nu in de nieuwste Galaxy S4, die je overigens HIER kunt kopen tegen een voordelige prijs.
Dat deze smartphone met speciale handschoenen te bedienen is, is op zich niet echt iets nieuws. Aangezien het gaat om een beeldscherm welke toch wat gevoelig is en vette vingerafdrukken achterlaat, is niets handiger om te gebruiken dan een handschoentje. Om het beeldschermpje zonder al te veel vingervlekken achter te laten en het zicht op het scherm wordt zeker beter. 
Nieuw is het zeker, dat u voortaan met uw ogen kunt scrollen. Het zou de makers van het Koreaanse bedrijf ook niet zijn, om het uitgevonden te hebben, maar zij wouden graag de smartphone zo maken, dat u uw ogen gebruikt als een soort 'muis'. Net zoals u dat doet bij de bediening van uw computer, waar u ook een 'muis' voor gebruikt.
Hoe gaat dit in zijn werk? U scrolt dus met uw ogen door het scherm. De camera registreert uw oogbewegingen en zorgt ervoor dat de gsm met uw ogen meebeweegt. 
Het klinkt erg raar, maar een knappe uitvinding is het zeker wel. En handig ook nog om hier gebruik van te maken. Voor de ene gebruiker zal dit een uitkomst zijn, voor de ander misschien wat minder. Het ligt er maar net aan wat u graag wilt doen en kunnen met uw smartphone. 

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform