Persbericht

EBS Executive Educationprogramma van de Universiteit van Wiesbaden geeft hoogste waardering aan SAP BusinessObjects Planning and Consolidation

´s-Hertogenbosch, 23 februari 2012 à¢â‚¬” De applicatie ´SAP BusinessObjects Planning and Consolidation‘˜ heeft de waardering ´especially excellent‘˜ toegekend gekregen door het EBS Executive Educationprogramma van de EBS University of Business and Law in Wiesbaden (D). Deze waardering bevestigt opnieuw dat SAP BusinessObjects Planning and Consolidation de best denkbare ondersteuning is voor moderne budgetteringsprocessen.
 
Het EBS Executive Educationprogramma is een panel van deskundigen dat planningsoftware evalueert, om vast te kunnen stellen in hoeverre de software voldoet aan de eisen die hedendaagse budgettering stelt. SAP BusinessObjects Planning and Consolidation werd getoetst aan de hand van 40 door het panel vastgestelde criteria. De SAP applicatie scoorde de hoogste resultaten op 38 criteria en kreeg derhalve de hoogste totaalwaardering.
 
SAP BusinessObjects Planning and Consolidation biedt een scala aan functionaliteiten op het gebied van budgettering, planning, forecasting, consolidatie, analyse en rapportage, en is een uitgebreide oplossing voor enterprise performance management (EPM). De applicatie ondersteunt alle top-down en bottom-up planning operations en consolidatieprocessen voor tijdige en betrouwbare financiële rapportages.
 
à¢â‚¬Å“Erkenning door een vooraanstaande groep deskundigen van de EBS University of Business and Law in Wiesbaden, bewijst eens te meer dat SAP BusinessObjects Planning and Consolidation een toonaangevende oplossing isà¢â‚¬, zegt Frederic Laluyaux, general manager en senior vice president, Finance, EPM & GRC Applications, SAP. à¢â‚¬Å“De applicatie onderscheidt zich vooral doordat het à©à©n geïntegreerde oplossing voor planning en consolidatie is.à¢â‚¬
 
Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 176,000 klanten (inclusief oud-Sybase klanten) software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl.
 
Hoge resolutie beeldmateriaal van SAP is beschikbaar op www.sap.com/photos
Voor videoverhalen over uiteenlopende onderwerpen kunt u terecht op www.sap-tv.com
Volg SAP op Twitter voor het laatste nieuws
Wilt u persberichten over SAP niet langer ontvangen, klik hier.
 
Voor meer informatie over dit bericht:
 
SAP
Cees Kardolus
T: 073 645 77 39

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform