Persbericht

´s-Hertogenbosch, 7 maart 2012 à¢â‚¬” Tijdens een bijzonder SAP Partner Award Event heeft SAP de jaarlijkse awards uitgereikt aan de meest succesvolle partners van SAP in 2011. Het evenement stond dit jaar in het teken van het 25-jarig bestaan van SAP Nederland. In totaal zijn er 10 awards uitgereikt, verdeeld over verschillende categorieën die stuk voor stuk staan voor de kwaliteit van het SAP partnernetwerk.
Innovatie is de drijvende kracht achter het succes en de recordresultaten van SAP. De innovatie award is dan ook een prestigieuze award die in 2011 werd uitgereikt aan de partner die vooroploopt op het gebied van HANA (High performance Analytical Application), Mobility, Analytics of On-Demand oplossingen. Capgemini kwam als winnaar uit de bus met de implementatie van HANA bij Provimi, die zij binnen 15 dagen met behulp van SAP‘˜s Rapid Deployment Solution realiseerden.

De tevredenheid van onze klanten over onze de partners liet ook dit jaar wederom een groei zien, met als winnaar van de klanttevredenheidsaward: Zanders . De award voor beste Business Objects Partner is voor Surfdiensten die zeer succesvolwaren op de educatiemarkt. IBM prolongeerde de award voor beste SAP Software Partner.

Goldfish beleefde een zeer succesvol eerste jaar als Value Added Reseller en won de award voor snelst-groeiende VAR-partner, waarbij CTAC en Asecom hun award voor beste SAP Business All-in-One, respectievelijk beste SAP Business One Partner van het jaar prolongeerden.

Dankzij een hoge bijdrage aan de omzet van SAP als door de uitstekende samenwerking sleepte Accenture opnieuw de Best Teaming Award binnen en mocht ADP zich kronen tot BPO/On-Demand Partner. Tenslotte bewees Acorel met hun certificeringen en focus op SAP CRM en Mobility dat kwaliteit voor SAP hoog in het vaandel staat en nam zij de award voor best Gecertificeerde Partner mee naar huis.

Marcel Groenenboom, Director Ecosystem & Channels bij SAP Nederland: à¢â‚¬Å“Partners zijn vanaf de start van SAP Nederland nu exact 25 jaar geleden bepalend geweest voor onze groei en klantgerichtheid. SAP‘˜s innovatieve oplossingen vormen een inspiratiebron en business driver voor het succes van ons partnernetwerk. Onze klanten waarderen deze samenwerking en tijdens dit jaarlijkse award evenement nemen we de tijd om daarbij stil te staan. Als partners binnen korte tijd innovaties als HANA en Rapid Deployment Solutions adopteren, is dat een bevestiging voor SAP dat deze intensieve samenwerking loont en dat we met ons partnernetwerk nog sneller innovaties naar de markt kunnen brengen.à¢â‚¬

De winnaars van de SAP Partner Awards 2011:
à¢â‚¬¢           SAP Business All-in-One Partner : Ctac
à¢â‚¬¢           SAP Business One Partner : Asecom
à¢â‚¬¢           Meest Innovatieve Partner: Capgemini
à¢â‚¬¢           BPO/On-Demand Award: ADP Global Employer Services
à¢â‚¬¢           Hoogste Klanttevredenheid: Zanders
à¢â‚¬¢           Best Teaming Partner: Accenture
à¢â‚¬¢           Best Gecertificeerde Partner : Acorel
à¢â‚¬¢           Best Software Partner: IBM
à¢â‚¬¢           SAP BusinessObjects Partner: Surfdiensten
à¢â‚¬¢           Snelst groeiende VAR Partner: Goldfish ICT Services
 
Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 176,000 klanten (inclusief oud-Sybase klanten) software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl.
 
Hoge resolutie beeldmateriaal van SAP is beschikbaar op www.sap.com/photos
Voor videoverhalen over uiteenlopende onderwerpen kunt u terecht op www.sap-tv.com
Volg SAP op Twitter voor het laatste nieuws
Wilt u persberichten over SAP niet langer ontvangen, klik hier.
 
Voor meer informatie over dit bericht:
 
SAP
Cees Kardolus
T: 073 645 77 39
E: [email protected]

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular