Estafetteloop voor het goede doel levert € 10.000,- op

´s-Hertogenbosch, 21 juni 2012 SAP Nederland bestaat 25 jaar, wat met 25 bijzondere momenten wordt gevierd. Een van de activiteiten is een 25 kilometer estafetteloop met de titel ´RUN LIKE NEVER BEFORE‘˜ op vrijdag 15 juni. Het evenement heeft maar liefst € 10.000,- opgeleverd voor de Richard Krajicek Foundation.

Aan de estafetteloop hebben zo‘˜n 200 deelnemers en vrijwilligers meegedaan. Medewerkers van SAP, SAP partners en bedrijven van bedrijventerrein De Herven van het Brabantse concern liepen per team 25 kilometer op een vijf kilometer parcours rondom De Herven en natuurgebied de Heinis. De complete opbrengst wordt gedoneerd aan de Richard Krajicek foundation, die zich inzet voor het stimuleren van sportieve activiteiten in wijken waar de mogelijkheden beperkt zijn. Onlangs realiseerde de stichting in ‘˜s-Hertogenbosch twee playgrounds in de wijk De Vliert/Muntel waar jongeren onder begeleiding op een veilige manier kunnen spelen en sporten. Met de opbrengst van de estafetteloop kunnen nu 4 tot 6 scholarships worden gefinancierd. Hiermee kunnen jongeren uit deze wijk een opleiding starten tot sportleider. Daarnaast zal een deel van het bedrag worden besteed aan materiaalpakketten om de huidige voorzieningen op de playgrounds verder uit te breiden.

Angà©lique de Vries, Managing Director van SAP Nederland, licht de keuze voor de Richard Krajicek Foundation toe: à¢â‚¬Å“Deze stichting heeft een uniek concept in de markt gezet, waar zowel het bedrijfsleven als de politiek veel van kan leren. Ze hebben niet alleen playgrounds ontwikkeld om sport en spel voor jongeren te stimuleren, maar zorgen ook voor de juiste begeleiding door jongeren die in positieve zin opvallen op de playgrounds voor een scholarship te selecteren. Zo investeren ze in de toekomst van deze jongeren en zorgen er bovendien voor dat er sneller een klik ontstaat tussen begeleiders en sportende jongeren in deze wijken. Alle investeringen in deze playgrounds worden dus als het ware in de toekomst weer uitbetaald. We vinden dit bij SAP een dermate goed initiatief, dat we ons hier graag samen met onze business partners voor inzetten. Daarnaast was het ook bijzonder leuk om eens op een andere manier kennis te maken met onze relaties en bedrijven uit de buurt.à¢â‚¬

Kijk voor meer informatie over de estafetteloop op: http://www.sap.nl/runlikeneverbefore/

Print-8041

Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 190,000 klanten (inclusief oud-Sybase klanten) software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular