Persbericht

Partners beloond voor diepgaande kennis of innovatieve oplossingen
 
´s-Hertogenbosch, 7 mei 2012 SAP heeft voor het eerst de Validated Expertise Partner Awards uitgereikt. Deze SAP onderscheiding wordt uitgereikt aan partners die een specifieke, diepgaande kennis in een bepaalde bedrijfstak hebben of een onderscheidende oplossing hebben ontwikkeld op basis van een bepaalde SAP oplossing of technologie; bovendien hebben deze partners in het afgelopen jaar à©à©n of meer projecten gerealiseerd en opgeleverd.
 
De awards zijn uitgereikt tijdens het VNSG Congres, de jaarlijkse bijeenkomst van SAP gebruikers. De categorieën waarin SAP de prijzen heeft uitgereikt, zijn Analytics, Mobility, Application Lifecycle Management & Testing en Life Sciences.
 
De partners die een onderscheiding hebben ontvangen, zijn:
 
Validated Expertise Partner HANA Appliance
-       Capgemini
 
Validated Expertise Partner Mobility
-       Accenture
-       Acorel
-       Capgemini
-       Ideo
 
Validated Expertise Partner Application Lifecycle Management & Testing
-       Eclipse IT
-       Iovio
 
Validated Expertise Partner Manufacturing
-       Quinso
 
Validated Expertise Partner Life Sciences
-       Goldfish
 
à¢â‚¬Å“Deze Validated Expertise Partners hebben zich de knowhow in een bepaald expertisegebied diepgaand eigen gemaakt. Zij spreken de taal, maken deel uit van de cultuur in de betrokken sector, kennen de bedrijfsprocessen en hebben ervaring met relevante SAP oplossingen voor deze expertisegebieden. SAP heeft bijzonder veel waardering voor deze partners en wil dat graag laten blijkenà¢â‚¬, zegt Mark Raben, CTO van SAP Nederland.
 
Het Validated Expertise Partnerprogramma komt wereldwijd in de plaats van bestaande (lokale) Expertise Partnerprogramma‘˜s.
 
Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 190,000 klanten (inclusief oud-Sybase klanten) software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl.
 
Hoge resolutie beeldmateriaal van SAP is beschikbaar op www.sap.com/photos
Voor videoverhalen over uiteenlopende onderwerpen kunt u terecht op www.sap-tv.com
Volg SAP op Twitter voor het laatste nieuws
Wilt u persberichten over SAP niet langer ontvangen, klik hier.
 
Voor meer informatie over dit bericht:
 
SAP
Cees Kardolus
T: 073 645 77 39
E: [email protected]

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular