Persbericht

´Bow-tie builder‘˜ en mobiele apps van SAP door Coporate Integrity erkend als innovaties op het gebied van Governance, Risk en Compliance (GRC)
 
´s-Hertogenbosch, 10 februari 2012 à¢â‚¬” SAP heeft twee Technology Innovation Awards toegekend gekregen door analistenfirma Corporate Integrity. Het betreft awards op het gebied van Governance, Risk en Compliance (GRC) specifiek voor de ´bow-tie builder‘˜, onderdeel van SAP BusinessObjects Risk Management, en de SAP mobiele GRC-applicaties, waaronder de SAP GRC Access Approver en de SAP GRC Policy Survey mobile apps.
Corporate Integrity, een gerespecteerde analistenfirma gespecialiseerd in verbetering van GRC-processen bij organisaties, heeft de jaarlijkse Technology Innovation Awards in het leven geroepen als erkenning voor GRC-oplossingen die revolutionair zijn en het GRC-landschap blijvend beïnvloeden.
 
SAP ontving dit jaar als eerste leverancier meer dan à©à©n award. Met SAP‘˜s GRC-oplossingen kunnen organisaties governance-, risico- en compliancemanagement tot een consistent standaardproces maken. De ´risk bow-tie builder‘˜ in SAP BusinessObjects Risk Management ontving de award voor de visualisatie van risicoinformatie in het erkende ´bow-tie‘˜-format en voor de simpele drag-and-drop functionaliteit. De visuele weergave geeft managers sneller inzicht in de risico‘˜s, en bevordert daarmee de samenwerking bij het oplossen van knelpunten. Bovendien heeft ´risk bow-tie builder‘˜ bewezen een effectief instrument te zijn om managers van het belang van risicomanagement te overtuigen.
 
SAP ontving de tweede award voor zijn GRC mobile apps, die mobiele medewerkers voorziet van gemakkelijk te hanteren informatie en processen, waardoor ze via hun mobile devices de prestaties van de organisatie kunnen optimaliseren. Met SAP GRC Access Approver kunnen managers dringende verzoeken om toegang tot systemen beoordelen en goedkeuren, zodat werknemers zonder tijdverlies door kunnen gaan met hun werk. Met SAP GRC Policy Survey kunnen gebruikers de laatste beleidsveranderingen in hun organisaties op de voet volgen en zo veel efficiënter beleidsgerelateerde overzichten bijhouden en afronden.
 
à¢â‚¬Å“De meer dan 10 jaar oude GRC-markt blijft voortdurend innoveren om risico- en complianceprocessen flexibeler, effectiever en efficiënter te maken,à¢â‚¬ zegt Michael Rasmussen, Risk & Compliance lector, auteur en adviseur bij Corporate Integrity. à¢â‚¬Å“SAP innoveert door risicomanagement efficiënter en effectiever te maken met de visuele ´bow-tie‘˜ analyse, die in staat is risicoinformatie begrijpelijk te visualiseren en te presenteren aan leden van het management, zonder dat die risicogoeroes hoeven zijn. Verder verschaffen de mobiele GRC-oplossingen van SAP grote flexibiliteit en efficiency aan het managen van GRC in onze mobiele wereld ofwel door het communiceren van beleid en het volgen van de uitvoering ervan op mobile devices, of door het gebruiken van mobiele platforms om goedkeuring te verkrijgen, waar de manager zich op dat moment ook bevindt.à¢â‚¬
 
Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 176,000 klanten (inclusief oud-Sybase klanten) software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl.
 
Voor meer informatie over dit bericht:
 
Hoge resolutie beeldmateriaal van SAP is beschikbaar op www.sap.com/photos
Voor videoverhalen over uiteenlopende onderwerpen kunt u terecht op www.sap-tv.com
Volg SAP op Twitter voor het laatste nieuws
Wilt u persberichten over SAP niet langer ontvangen, klik hier.
 
Voor meer informatie over dit bericht:
 
SAP
Cees Kardolus
T: 073 645 77 39
E: [email protected]

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular