Scanwork is gestart met de lancering van www.verzuimverzekerd.nl. VerzuimVerzekerd vergelijkt verzuimverzekeringsvoorwaarden, berekent verzuimkosten en biedt de mogelijkheid tot het online aanvragen van een offerte. VerzuimVerzekerd is hiermee de eerste vergelijkingssite die deze mogelijkheid biedt.
VerzuimVerzekerd.nl speelt in op nieuwe ontwikkelingen als de WIA en biedt werkgevers transparantie en oplossingen voor verzuim. VerzuimVerzekerd denkt mee met de ondernemer en voorziet in de behoefte van inzichtelijke informatie. In samenwerking met TNO biedt Scanwork een unieke berekeningstool waarmee de kosten van verzuim binnen een organisatie worden berekend in vergelijking met het branchegemiddelde.

Binnenkort wordt VerzuimVerzekerd.nl uitgebreid met een zoek- en informatiesysteem voor Arbo-diensten en reïntegratiebureaus. Tevens zal in de nabije toekomst het vergelijken van WIA-verzekeringen tot de mogelijkheden behoren.

Een aantal maanden geleden lanceerde Scanwork met veel succes de vergelijkingssite Zorgplanet.nl. De site heeft gedurende de eerste maanden van het nieuwe zorgstelsel honderdduizenden bezoekers getrokken. “Vooral de eenvoud, overzichtelijkheid en transparantie van Zorgplanet is veelvuldig geprezen. Deze kenmerkende eigenschappen hebben we dan ook terug laten komen bij VerzuimVerzekerd.nl, waardoor de site toegankelijk is voor iedereen die meer wil weten over verzuim”, aldus Harry Kah, directeur van Scanwork.

bron:Scanwork