Tilburg 21 oktober 2009 Luide en stofgevoelige relais op een schakelkast vinden gebruikers van schakelkasten niet prettig, bleek eerder uit onderzoek onder 5.000 consumenten die regelmatig een online growshop bezoeken. Er is nu een vernieuwde generatie schakelkast met een fluisterstil relais op de markt gekomen.

Functie schakelkast
De veiligheid is gewaarborgd met een schakelkast. Het laatste wat u wilt, is dat er brand uit breekt. Met een schakelkast neemt de kans op een brand drastisch af. Dit komt doordat het relais op de schakelkast de spanning van uw tijdklok wegneemt.

Vanaf nu met nieuwe generatie relais
Het grote voordeel van de vernieuwde schakelkasten is het relais. Harde brommen en - kliks zorgden ervoor dat de voorgaande schakelkasten niet geruisloos functioneerde. EU Growshop levert als eerste de vernieuwde schakelkast met het fluisterstille relais. Door de stofdichte behuizing kan het relais niet meer gaan brommen of zoemen. De harde kliks bij het aanschakelen zijn met het vernieuwde relais ook voorgoed voorbij. U kunt de vernieuwde schakelkast direct samen stellen met de schakelkast configurator.

Actie ter promotie
Ter promotie van de vernieuwde schakelkast configurator, heeft EU Growshop alle schakelborden met nog scherpere prijzen. U kunt de acties vinden in de schakelbord folder. De nieuwe schakelbord folder is geldig t/m 15 november 2009.

Website: http://www.eugrowshop.eu/nl/schakelkast/

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular