U bent eigenaar van een jacht waarop u veel van uw vrije tijd doorbrengt, als uw drukke werkzaamheden het toelaten. Of u werkt beroepsmatig in de scheepvaart, bijvoorbeeld als binnenschipper. U weet als geen ander hoe cruciaal de rol van scheepselektro aan boord van uw schip is. U wilt hier blind op kunnen vertrouwen, maar wellicht heeft u geconstateerd dat niet alles meer naar behoren werkt. Faber Elektro Service kan u hier een helpende hand reiken.

Wat doet Faber Elektro Service?

Faber Elektro Service is een jong bedrijf, maar wel met vele jaren praktische ervaring. We zijn sterk in besturingssystemen voor schepen en hebben een duidelijk specialisme in elektrotechniek en elektrische systemen, speciaal voor de scheepvaart. Wij installeren niet alleen complete elektrische systemen, maar zijn ook gespecialiseerd in het tekenen en ontwerpen van scheepselektro. Omdat wij de cruciale rol van scheepselektronica terdege kennen, hechten we veel belang aan preventie. U wilt niet meemaken dat uw scheepselektro slecht functioneert als u op het water zit, ver van hulp of assistentie. Daarom zijn we ook sterk in het controleren en bijstellen van uw elektronica aan boord. Daarnaast hebben we ook een aanvullend specialisme, van belang als u langere tijd op het water zit, ver van havens en aanlegplaatsen. Wij leveren complete off-grid systemen, zodat u te allen tijde beschikt over elektriciteit aan boord van uw schip.

Hoe kan Faber Elektro Service u van dienst zijn?

Twijfelt u aan de ongestoorde en correcte werking van uw elektrische systemen? Wij voeren graag voor u een uitgebreide scan uit van uw scheepselektro. Aan de hand van onze bevindingen adviseren we u reparaties, aanpassingen of vervanging, zodat uw schip weer up-to-date en bovenal veilig is. Wilt u regelmatig onderhoud van uw systemen en zoekt u een betrouwbare partner? Faber Elektro Service neemt deze rol graag op zich. Bent u niet meer tevreden over het besturingssysteem van uw schip? Wij beschikken over een grote werkplaats waar we de benodigde panelen en andere onderdelen geheel op maat kunnen bouwen. Daarbij mag u erop vertrouwen dat we dit uitvoeren conform de strenge NEN-normen die op de scheepvaart van toepassing zijn. Onze energieopslagsystemen en off-grid systemen zorgen er niet alleen voor dat u altijd genoeg elektriciteit tot uw beschikking heeft, maar helpen u ook met de nodige kostenbesparingen, nu u veel meer zelfvoorzienend wordt.

Wilt u een boot laten bouwen?

Wellicht bent u van plan om een schip te laten bouwen en zoekt u een gespecialiseerde partner op het gebied van scheepselektronica. Neemt u dan zeker contact met ons op, zodat uw schip meteen over de best mogelijke scheepselektro beschikt.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular