Een 15-jarig meisje deed aangifte bij de politie nadat zij woensdagmiddag 2 november op de Ootmarsumsedijk in Rossum was geconfronteerd met een schennispleger. Het meisje fietste samen met twee vriendinnen toen een man aan de kant van de weg stond, zijn geslachtsdeel toonde en zichzelf bevredigde.

 

Het 15-jarige meisje was ook maandagmorgen 10 oktober op de Ootmarsumsedijk met dezelfde man geconfronteerd. Zij fietste toen alleen en had ook daarna aangiftevan schennispleging bij de politie gedaan.

Omdat de politie haar hier de eerste keer op geattendeerd had, had zij woensdagmiddag het kenteken van de auto genoteerd, waarmee de man gekomen was. Aan de hand van het kenteken kwam de politie al snel achter de identiteit van de verdachte, een 25-jarige man uit Weerselo. Hij werd woensdagmiddag 2 november in Oldenzaal aangehouden. Tijdens het verhoor bekende de man de beide schennisplegingen en verklaarde zich hieraan vaker schuldig te hebben gemaakt.De verdachte is na verhoor heengezonden. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

bron:Politie Twente

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular