(Persbericht) Haarlem, 30 mei 2011 - Schneider Electric Nederland heeft Marcel Zonneveld aangesteld als Vice President Power Transactional Business. Een van de belangrijkste uitdagingen voor Zonneveld zal liggen in het ontwikkelen van Schneider Electric's 'Life Space' business in Nederland. De Live Space-oplossingen van Schneider Electric zijn gericht op het verbeteren van de kwaliteit van het dagelijkse leven in woon- en werkomgevingen. Hierbij wordt comfort gecombineerd met duurzaamheid.

Zonneveld stuurt ook de salesteams aan, die in nauwe samenwerking met groothandelpartners in de elektrotechnische installatiebranche het Life Space-concept in de markt introduceren. In zijn nieuwe rol rapporteert Zonneveld direct aan Country President Marcel Spijkers.

Marcel Zonneveld kent een leidinggevende carrià¨re van bijna twintig jaar bij Schneider Electric. Hij begon in 1992 bij het concern als Sales Engineer Utiliteit. Twee jaar later werd Zonneveld aangesteld als manager van het MKB-salesteam. Na een reeks van andere functies bij Schneider Electric vertrok hij in 2009 naar het hoofdkantoor in Parijs waar hij als Director Customer Relations Competence Center verantwoordelijk was voor het ontwikkelen en wereldwijd implementeren van het corporate CRM- en ordermanagementsysteem van de organisatie.

Peter Exmann, Business Manager Distribution, kan zich door de nieuwe functie van Marcel Zonneveld nu volledig richten op de groothandel.

Stuur voor een foto in hoge resolutie een mail naar [email protected]

Over Schneider Electric
Als wereldwijde specialist in energiemanagement, met vestigingen in meer dan honderd landen, biedt Schneider Electric geïntegreerde oplossingen om energie veilig, betrouwbaar, efficiënt, productief en groen te maken voor meerdere marktsegmenten. Schneider Electric heeft leidende posities in energie & infra, industriële processen, gebouwautomatisering en data- & netwerkcenters, alsmede een brede aanwezigheid in woningbouwapplicaties. In 2010 hebben ruim 110.000 medewerkers een omzet gerealiseerd van meer dan 19,6 miljard. Onder het motto 'make the most of your energy' helpt Schneider Electric mensen en bedrijven het maximale uit hun energie te halen.
www.schneider-electric.nl

Contact
Schneider Electric
Nanda Hoefsmid
Tel: +31 (0)23-512 42 77
[email protected]

Co-Workx
Aleksandra Andjelic
Tel: +31 (0)6-24 24 56 79
[email protected]