Maak energieverbruik inzichtelijk

Haarlem, 5 oktober 2012 - ´Inzichtelijk maken van het energieverbruik‘˜ is het thema waarmee Schneider Electric deelneemt aan de Vakbeurs Energie. Het bedrijf toont diverse oplossingen waarmee energieverbruik kan worden gemeten, gemonitord en beheerd. De oplossingen kunnen een besparing opleveren tot 30%.

De Vakbeurs Energie vindt plaats van dinsdag 9 oktober t/m donderdag 11 oktober in de Brabanthallen Den Bosch.

Onder het thema 'inzichtelijk maken van het energieverbruik', geeft Schneider Electric demonstraties van diverse oplossingen voor het meten, monitoren en beheren van energiegebruik.

Getoond wordt onder andere:

  • demo van de Altivar 212 frequentieregelaar, die de energie-efficiënte aansturing van motoren voor HVAC laat zien;
  • de EcoStruxure demo voor gebouwen die aangestuurd wordt door StruxureWare Building Operation software. Deze demo is een weergave van de gebouwautomatiseringsoplossingen van Schneider Electric voor HVAC, verlichting en beveiliging;
  • energiebesparing bij de klanten TNT en Asics door middel van Energy Monitoring;
  • Roombox, een geïntegreerde module voor het voeden en automatiseren van verlichting, HVAC en zonwering;
  • StruxureWare Power Monitoring software, die het energieverbruik bij een Schneider Electric locatie laat zien en de nieuwe energiemeters iEM3000 en PM3200;
  • het bedrijf Summit Energy, sinds 2011 onderdeel van Schneider Electric. Zij adviseren grote verbruikers bij de inkoop van energie.

Lezing: de ROI van energiemanagement
Marcel van ‘˜t Hof, Energy Efficiency Business Manager van Schneider Electric geeft op donderdagmiddag 11 oktober van 15.30 uur tot 16.00 uur een lezing over ´De ROI van energiemanagement‘˜. Hierin gaat hij in op de financiële haalbaarheid en winst van de implementatie van energiemanagementsystemen. En de rol die Schneider Electric op zich kan nemen.

Bezoekers aan de stand maken door het inleveren van een visitekaartje ook kans op een
Energy Audit t.w.v. € 2.500,-. of een energie-efficiency pakket t.w.v. € 2.500,-. Dit laatste bestaat uit:
à¢â‚¬¢ Energiemeters naar keuze + online Energy Monitoring t.w.v. € 1.500,-.
à¢â‚¬¢ Energy Consultant voor 1 dag t.w.v. € 1.000,-.

U bent van harte uitgenodigd om de stand te bezoeken. Schneider Electric is te vinden in Peelhal 5 op standnummer 05.C064. Ook bent u welkom tijdens de lezing van Marcel van ‘˜t Hof. Deze vindt plaats in het Energietheater, hal 06.B065.

Over Schneider Electric
Als wereldwijd specialist in energiemanagement, met vestigingen in meer dan honderd landen, biedt Schneider Electric geïntegreerde oplossingen voor meerdere marktsegmenten. Schneider Electric heeft leidende posities in energie & infra, industrie & machinebouw, niet-residentiële gebouwen, datacenters & netwerken alsmede in de residentiële sector. De focus van Schneider Electric ligt op het veilig, betrouwbaar, efficiënt, productief en duurzaam maken van energie. In 2011 hebben ruim 130.000 medewerkers een omzet gerealiseerd van 22,4 miljard euro. Onder het motto 'make the most of your energy' helpt Schneider Electric mensen en bedrijven het maximale uit hun energie te halen.
www.schneider-electric.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular