Al sinds 2005 is Seotech gespecialiseerd in SEO (Search Engine Optimalization) en bijzonder succesvol met website-optimalisatie en linkbuilding. Hun klantenbestand is zeer uiteenlopend maar zijn stuk voor stuk bovenaan Google te vinden op diverse competitieve zoekwoorden. Door hun geavanceerde linkbuilding-infrastructuur hebben ze de beschikking over honderdduizenden connecties.

Het is dan ook tijd om hun eigen corporate branding aan te pakken en te verfrissen met een nieuwe website. Hun streven om hoogwaardige dienstverlening te bieden, is net zo krachtig als altijd. De vernieuwde website heeft een heldere menustructuur en is nog overzichtelijker waardoor je snel op de juiste pagina komt. Zo kom je direct op de pagina die je zoekt. Op de pagina ‘cases’ krijg je een goede indruk waarom Seotech waarmaakt wat ze beloven: naar de top in Google.

Waarom SEO voor je bedrijf?
Meer dan 90% van de mensen die zich willen oriënteren voor een aankoop gebruiken Google als hulpmiddel. Dit zijn potentiële klanten voor jouw bedrijf en om ze leiden naar jouw website is het belangrijk dat je gevonden wordt. Een hoge positie in Google is dan essentieel.

Als ondernemer ben je je bewust van het belang van nieuwe leads en klanten. Een stevig groeiend klantenbestand is belangrijk voor je onderneming. Seotech is een de optimale partner voor het positioneren van je website in de organische zoekresultaten.

Concreet betekent dat dat je hoge positie moet hebben in de zoekresultaten, wat je relevante bezoekers, leads en sales zal opleveren. Dit allemaal tegen een fractie van de prijs van adverteren via Google.

Meer dan keywords
Het belang van goede SEO is je vast weleens verteld. Zoals bekend is SEO is een versterking aan technieken die zorgen dat je website beter gevonden wordt in zoekmachines. Het gebruik van relevante keywords (zoekwoorden) met een bepaalde frequentie, is een belangrijk onderdeel. Echter…SEO is meer dan dat. Dus niet alleen maar het gebruik en herhalen van relevante keywords maar tevens het opzetten van een succesvolle onlinemarketingstrategie op basis van SEO.

Via linkbuilding
Een succesvolle SEO-campagne bestaat ook voor een groot gedeelte uit linkbuiling. Met andere woorden, het bouwen aan een sterk linkprofiel. Dit essentieel omdat het algoritme van Google, door onder andere de linkpopulariteit, voor jouw website bepaalt op welke organische positie deze wordt getoond. Met deze technieken hebben we inmiddels al 14 jaar voor honderden ondernemingen zeer succesvolle linkprofielen gebouwd. En naast linkbuilding weten we met goede content binnen de linkbuildingcampagnes een hoge succesratio weten te behalen. Middels ons uitgebreide netwerk zetten wij voor onze klanten een effectieve online-campagne op. We kunnen samen de top bereiken!

Kijk voor meer informatie op https://seotech.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular