Service2Sales is een van de belangrijkste leveranciers van Print Productie Software voor de grafische- en communicatie industrie.

 

  Service2Sales heeft met PrintShop Mail en dots Software in de afgelopen jaren laten zien dat bij print bedrijven niet alleen de printers belangrijk zijn, maar vooral ook de software en diensten hieromheen. Mede door de printer onafhankelijke benadering heeft Service2Sales een groot klantbestand opgebouwd.

In de afgelopen maanden heeft Service2Sales haar portfolio uitgebreid met Planet Press van Objectif Lune, Precal van Prodist, DOCs van Ad-Hoc software, XL DOC; alsmede haar deuren geopend in Zuid Afrika, Groot Brittanië en België om ook hier marktleider te worden op het gebied van Print Productie software oplossingen.

Gratis horloge met PrintShop Mail (Service2Sales ism Atlas Software)

Service2Sales zal ten tijde van de Grafivak aanwezig zijn op de stands van KN (1.206) en PrintShop Mail (01.425N ) om vragen over variabele data, workflow management, scan en makeready te beantwoorden.

Service2Sales zal tijdens de beurs een horloge gaan verloten in samenwerking met Atlas Software. Kom naar de stand van PrintShop Mail voor meer informatie. (01.425N )

Wilt u van te voren al contact opnemen met Service2Sales om een afspraak te maken ten tijde van Grafivak dan kan dit door contact op te nemen met: +31 (0)33 4519207 of per email: [email protected]

Voor meer informatie over Service2Sales en haar producten gaat u naar:

www.service2sales.com